Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Akın, AK Parti’yi vatandaşın rızkına göz dikmekle suçladı

Akın, AK Parti’yi vatandaşın rızkına göz dikmekle suçladı

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Dursunbey ilçesi ile kırsal mahalleleri ziyaret etti.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Dursunbey ilçesi ile kırsal mahalleleri ziyaret etti. 
Akın, Dursunbey ziyaretinde hem çiftçi hem de esnafın hayat pahalılığı nedeniyle yaşadığı sorunları dinledi. 
Dursunbey ilçesi Durabeyler, Güğü, Selimağa, Hotaşlar mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen CHP Milletvekili Akın, vatandaşın bolluk ve bereket ayı olan Ramazan ayında bile tenceresini kaynatamadığına dikkat çekti. 
Dursunbey’de esnafın sorunlarını dinleyen Akın, esnafın kiradan fazla gelen elektrik faturaları nedeniyle isyan ettiğini, hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşların zor durumda olduğunu dile getirdi. 
Akın, devamında şöyle konuştu: “AK Parti iktidarının ‘oy deposu’ diye düşündüğü, ‘çantada keklik’ diye baktığı Dursunbeyli hemşerilerim artık iktidarın boş vaatlerine karnı tok. İlk seçimde Dursunbeyli hemşerilerim hayat pahalılığını artıran, mutfaklarda yangına neden olan bu iktidara cevabını verecek. Dinlediğimiz; selam verip, selamını aldığımız esnafımız, çiftçimiz, yaşlımız, gencimiz tek bir şey söylüyor: ‘Geçinemiyoruz. Eve ekmek götürmekte zorlanıyoruz.’ Esnafımız kiradan daha fazla elektrik faturası ödemeye başladı. Vatandaş bugün aldığının yarın daha pahalı fiyattan almak zorunda kalıyor. Çiftçi tarlasını ekemedi, tarlasını eken de gübre atamadı. Süt üreticileri zaten 6 lira maliyetle ürettikleri sütü 4 lira 75 kuruşa satarak zarar ediyor. Vatandaş artık sandığın bir an önce gelmesini istiyor. Çarşıda pazarda dinlediğimiz vatandaşlarımızın sorunu aynı. Çözümü vatandaşlarımız da biliyor ve dile getiriyor. Hemen seçim,” 
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli