Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Akın, CHP’li belediye sayısının artacağını öne sürdü

Akın, CHP’li belediye sayısının artacağını öne sürdü

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Karesi ve Altıeylül ilçelerinde katıldığı vatandaş buluşmalarında, tüm Türkiye’de olduğu gibi Balıkesir’de de CHP’li belediye sayısının artacağını söyledi.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Karesi ve Altıeylül ilçelerinde katıldığı vatandaş buluşmalarında, tüm Türkiye’de olduğu gibi Balıkesir’de de CHP’li belediye sayısının artacağını söyledi. 
Akın, yurt genelinde sürdürdüğü ziyaretler kapsamında geçen hafta sonu Balıkesir’e geldi. Karesi ve Altıeylül ilçelerinde hemşerileriyle buluşan Akın, kentte siyasetin nabzını tuttu, yaklaşan yerel seçimlere ilişkin mesajlar verdi. CHP’li Akın, 31 Mart 2024’teki seçimlere 270 günden az bir süre kaldığına dikkat çekerek, CHP’nin yerel seçime ilişkin çalışmalarını hızla sürdürdüğünü söyledi. 
Akın devamında şunları kaydetti: “2019 seçimleriyle birlikte Türkiye nüfusunun yarısından fazlasının yaşadığı yaklaşık 250 yerleşim yerinde vatandaşlarımız CHP’li belediye başkanlarımızı tercih etmişti. Bu şehirlerimizin bazıları sosyal belediyeciliği biliyordu ve bu anlayışla yola devam kararı verdi. Birçok büyükşehir, il, ilçe ve belde ise sosyal belediyecilik anlayışımızla 2019’da tanıştı. Belediye başkanlarımız pandemi ve ekonomik kriz nedeniyle ortaya çıkan olumsuz koşulların yanı sıra iktidarın engellemelerine rağmen vatandaşlarımıza canla başla hizmet götürdü. Şimdi önümüzdeki yerel seçime ciddi bir hazırlık yapıyoruz. Hafta içinde 270’ten geri saymaya başladık. 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde Türkiye genelindeki belediyelerimizin sayısının 250’nin üzerine çıkacağına inanıyoruz. Hemşerilerimin desteğiyle Balıkesir’deki belediye sayımızı da artıracağız. Balıkesirliler, geride kalan 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde desteği büyüterek bize önemli bir sorumluluk yükledi. Balıkesirli hemşerilerimizin sandıktan bize ilettiği mesajı aldık. Çalışmalarımızı, planlamalarımızı, uygulamalarımızı buna göre yapıyoruz. Takvimler 31 Mart’ı gösterdiğinde Balıkesir’de daha çok sayıda vatandaşımız CHP’nin marka haline gelen sosyal belediyeciliğini tercih edecek, örnek gösterilen yerel yönetim anlayışımızı kendi şehirlerine taşıyacak. Biz Balıkesirlilere inanıyoruz, Balıkesirliler de bize inanıyor. Kuvayi Milliye şehrimizde, bize emanet edilen bu cennet vatanın sorumluluk bilinciyle hemşerilerimizle bir aradayız. Vatandaşlarımızı dinliyoruz. Bizden isteklerini tek tek not alıp toplu halde projelendiriyoruz. Doğup büyüdüğüm, var olduğum şehrim Balıkesir’in yeri benim için hep farklı. Her zaman söylediğim gibi Balıkesir benim ailem.” 
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı