Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Akın, iktidarı sırtlarında küfe, kalplerinde vicdan olmamakla suçladı

Akın, iktidarı sırtlarında küfe, kalplerinde  vicdan olmamakla suçladı

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir’de yoğun ziyaretlerini sürdürüyor.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir’de yoğun ziyaretlerini sürdürüyor. 
Ziyaretlerinde vatandaşlardan büyük ilgi gören Ahmet Akın, sorunları dinliyor ve çözümleri paylaşıyor. CHP’li Ahmet Akın, Gönen, Bandırma, Erdek, Balya, Havran ve Edremit’te gerçekleştirdiği ziyaretlerde CHP ilçe örgütleri ile bir araya geldi. Belediye başkanlarını da ziyaret eden Ahmet Akın, yakın zamanda seçimleri sona eren meslek odaları ve sendikalar ile STK‘ların başkan ve yönetimlerini de ziyaret ederek yeni dönem çalışmalarında başarı dileklerini iletiyor. 
Ziyaretler kapsamında Petrol-İş Bandırma Şubesi, Bandırma Ticaret Odası, Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şubesi yöneticileri, Balya’da pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Ahmet Akın, her gittikleri kapıda milletin ortak derdi olan geçim sıkıntısını gündeme getiriyor. 
Sırtımızda küfe var diyenlerin sırtlarında küfe, kalplerinde vicdan olmadığını, gerçekte küfenin 20 yıldır milletin sırtında” olduğunu dile getiren Akın “Dağ fare doğurdu. Neden mi? 8 bin 500 lira yaptıkları asgari ücret, sadece bu yılın enflasyonu karşısındaki erimeyi değil gelecek yılın enflasyonu ile erimeyi karşılayamaz. Bu yıl sadece elektrik % 90, doğalgaz % 164 zamlandı. AKP iktidarının 8 bin 500 lira asgari ücretiyle vatandaşlarımız % 143 enerji enflasyonuna ezdirildi. Temel gıda ürünlerine % 70 ile % 87 arasında zam gelirken bu vatandaşın kirası var, mutfak masrafı var, suyu var, yolu var, ilacı var, evladının okulu var. Var da var, ama iktidar mensuplarının yüreklerinde vicdan yok.” diyerek sözlerine ekledi. 
Akın, Edremit ziyaretinde CHP İlçe Başkanlığının düzenlediği “Ben İnsanım, Benim Hakkım İnsan Hakları” söyleşisine de katıldı.

Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı