Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Akın, CHP'nin iktidara yakın olduğunu iddia etti

Akın, CHP

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir 2. sıra Milletvekili Adayı Ahmet Akın, Partimiz ve davamızı anlatma, halkın iktidarını kurma yolunda büyük bir sorumluluk aldık.

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir 2. sıra Milletvekili Adayı Ahmet Akın, Partimiz ve davamızı anlatma, halkın iktidarını kurma yolunda büyük bir sorumluluk aldık. Balıkesir'in bir evladı olarak, halkımızın desteğinden güç alarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.” dedi.
Çalışmalarına iyice hız kazandıran Ahmet Akın, Balıkesir'in tüm ilçelerini dolaşırken, köylerde, kahvehanelerde halk ile sohbet ederek dertlerini dinledi.
Akın, Seçim çalışmalarımıza çok önce başladık. Ön seçimin ardından 29 Mart sonrasında da örgütlerimize teşekkür ziyaretleri ile seçim çalışmalarımıza iyice hız kazandırdık. Ön seçim sonrası bütün Balıkesir'de tam turu tamamladık. Memleketimizi karış karış gezerek, halkımızın derdini sevincini paylaşacağız. Birlik olarak, çok çalışarak halkın iktidarını kuracağız.” diye konuştu.
Akın: Balıkesir'de 1. parti olacağız”
Akın konuşmasını şöyle sürdürdü: Bütün parti örgütlerimizde muhteşem bir hareketlilik söz konusu. Bu hareketlilik, bu çalışma şekli muhakkak ki seçime de yansıyacak. Sosyal demokrasiyi bu ülkeye getiren parti olarak halk için nasıl çalışılır, herkese bir kez daha göstereceğiz. Saraylar halkı duymaz, biz halkımızı köyünde, kahvesinde, tarlasında ziyaret ederek sorunlarını paylaşıyoruz. Halkımızın bize duyduğu güven ile geliyoruz. Bunun önünde kimse duramaz. Bu özveriyle Balıkesir'de 1. Parti olacağımıza inanıyoruz.”



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli