Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Akın’dan Bandırma’da açıklama

Akın’dan Bandırma’da açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Bandırma’daki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerine katıldı.

Akın, törenden sonra bize özel bir açıklama yaptı.

Çocuklarımıza ulusal egemenlik ruh ve bilincini aşılamamız gerektiğinin altını çizen Akın, “Bu ülkenin yolu, Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği ışıklı yoldur” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin öneminin altını çizen Akın, 14 Mayıs seçimiyle ilgili düşüncelerini de açıklarken, “14 Mayıs’ta, sandıktan millet ittifakının çıkacağına yürekten inanıyorum. Zaten güvenilir anket şirketleri de bunu doğruluyor. 14 Mayıs’ta, Millet İttifakı’nın adayı ve genel başkanımız, gerçekten halktan ve bizlerden biri olan sayın Kemal Kılıçdaroğlu 13’üncü Cumhurbaşkanımız seçilecek, Millet İttifakı da mecliste çoğunluğu sağlayacaktır” diye konuştu.

Seçimden sonra Bakan olarak görevlendirildiği takdirde mütevazı bir şekilde ve halkla bütünleşerek bu görevini sürdüreceğine işaret eden Akın, “Ülkemizi ve milletimizi güzel günler bekliyor. Her şey çok güzel olacak” dedi.

                                   ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Bandırma’ açıklama
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı