Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Akın’dan barış ve kardeşlik mesajı

Akın’dan barış ve kardeşlik mesajı

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Kurban Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Kurban Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı. 

Akın, mesajında şunları kaydetti: “Dostluk ve kardeşlik duyguları ile bizleri bir araya getiren; paylaşımın, dayanışmanın muhteşem birlikteliğimizi bizlere yeniden hatırlattığı Kurban Bayramımızı yaşıyoruz. Ailelerin kucaklaştığı, küslüklerin son bulduğu, dini vecibeler yerine getirilirken ihtiyaç sahiplerinin de yüzlerinin güldüğü Kurban Bayramımızın mübarek olmasını temenni ediyorum. Barış, kardeşlik, sevgi ve paylaşımın hakim olduğu bir ortamda tüm vatandaşlarımıza gönüllerince geçirecekleri sağlıklı ve huzur dolu bir bayram diliyorum. Bu bayramda ortaya koyacağımız birliktelik ile sağlıklı ve mutlu yarınları hep beraber inşa edebileceğimizi bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Cennet vatanımızı bizlere bırakmak için canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Şehitlerimizin ailelerine bir kez daha sabırlar diliyor, Kurban Bayramı'nın ülkemize, milletimize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum.” 



Anahtar Kelimeler: barış kardeşlik mesajı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı