Akın´ın ?Güneş Paneli´ hamlesi yaşama geçiyor
CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın´ın girişimiyle başlatılan ?Güneş Paneli´ çalışmaları sonucunda CHP Genel Merkezi tarafından ?1001 Çatı? isimli proje hazırlandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 02 Aralık 2019 - Pazartesi 21:45
Güncelleme: 02 Aralık 2019 21:45
Akın´ın ?Güneş Paneli´ hamlesi yaşama geçiyor

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın´ın girişimiyle başlatılan ?Güneş Paneli´ çalışmaları sonucunda CHP Genel Merkezi tarafından ?1001 Çatı? isimli proje hazırlandı.
Mimarı bölgemiz Milletvekili Ahmet Akın olan bu projeyle, CHP Genel Merkezi ile 252 CHP´li belediyeye toplam 1001 adet Güneş Paneli kurulacak.
Katıldığı tüm platformlarda ısrarla, yenilebilir enerji kaynaklarından etkin şekilde yararlanılmasının önemine dikkat çeken CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın´ın isteği, ilk etapta CHP Genel Merkezi ile 252 CHP´li belediyenin iktidar olduğu hizmet binalarında gerçekleşecek.
Partisinin Enerji Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın´ın yönetiminde oluşturulan Enerji Politikaları Birimi, yerel yönetimlerde uygulanmak üzere geliştirilen projeler hakkında açıklama yapan CHP Milletvekili Akın, şöyle konuştu: ?Bu kapsamda CHP Genel Merkezi ile 252 CHP´li belediyeye toplam 1001 adet güneş paneli kuracağız. Kuracağımız paneller o binanın elektriğini üretecek. Bu çalışmayı da toplumda farkındalık yaratmak için yürüyüş yolları üzerine, halkın rahatlıkla görebileceği noktalarda yapacağız.?
Haber: Tuncay Ertan

  • Cuma 15.2 ° / 8.7 ° false
  • Cumartesi 22 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Pazar 21.8 ° / 12.4 ° false
1

Erdek’te faciadan dönüldü: Kontrolden çıkan alkollü sürücü park halindeki araçlara çarptı

2

Erdek’te Elektrik Isıtıcısı Yangına Neden Oldu: Yaşlı Kadın Hastaneye Kaldırıldı

3

Bandırma’da iki oyun sahnelendi

4

Artık Balıkesir’in de bir “Şehir Tiyatrosu” olacak

5

Büyükşehir, can dostların mamasını kendi üretiyor

6

Anaokulu öğrencilerinden “Kızılay Haftası” etkinliği

7

Kızılay Haftası, Atatürk İlkokulunda Coşkuyla Kutlandı