Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Akkılınç, Burhaniye Belediyesi Başkan Yardımcılığına atandı

Akkılınç, Burhaniye Belediyesi Başkan Yardımcılığına atandı

Burhaniye Belediye Başkan Yardımcılığı görevine Cemal Akkılınç getirildi.

Burhaniye Belediye Başkan Yardımcılığı görevine Cemal Akkılınç getirildi.
Burhaniye Belediye Başkan yardımcılığı görevine İzmir Vergi Dairesi Gelir İdaresi Grup Müdürlüğü görevini yürüten Cemal Akkılınç atandı.
İzmir Vergi Dairesi Gelir İdaresi Grup Müdürlüğü görevinden emekli olan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığınca Körfez İlçelerinden Sorumlu Koordinatör Daire Başkanı olarak atanan Cemal Akkılınç, aynı zamanda Burhaniye Belediye Başkan Yardımcılığı görevini de sürdürecek.
Burhaniye Belediyesi Başkan Yardımcısı görevine başlayan Cemal Akkılınç, 1978 yılında Maliye Bakanlığı Balıkesir Defterdarlığında başladığı kamu görevine, 22 yıl değişik illerde denetmen olarak devam etti.
16 Eylül 2005 tarihinde Gelir İdaresi Başkanlığının kurulması ile İzmir Vergi Dairesi Başkanlığına Müdür olarak atanan Akkılınç, 9 Temmuz 2007 tarihinde İzmir Vergi Dairesi Başkanlığına Gelir İdaresi Grup Müdürü (Vergi Dairesi Başkan Yardımcısı) Görevine atandı. Bu görevi 2014 Ağustos ayına kadar sürdürdü. Şimdi ise Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığınca Körfez Bölgesindeki ilçelere gereken hizmetlere ilişkin iş ve işlemleri koordine etmek üzere Daire Başkanı olarak görevlendirilen Cemal Akkılınç, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığının da uygun görmesi üzerine Burhaniye Belediye Başkan yardımcısı olarak atanarak yeni görevine başladı.
Haber : Enver Dolgun



  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli