Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

AKP Balıkesir Milletvekili Kırcı: "Zor koşulların üstesinden birlik beraberlikle geleceğiz?

AKP Balıkesir Milletvekili Kırcı:

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, ?Yıllar önce ecdadımızın verdiği Kurtuluş Savaşı mücadelesi ile Çanakkale mücadelesi neyse bugün yaptığımız mücadele de odur." dedi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, ?Yıllar önce ecdadımızın verdiği Kurtuluş Savaşı mücadelesi ile Çanakkale mücadelesi neyse bugün yaptığımız mücadele de odur." dedi.
Kırcı bugün yaptıklarının memleketi müdafaa etme mücadelesi olduğunu söyledi.
Terör örgütünün amacının sokakları tarumar ederek memleketi yangın yerine çevirmek ve o coğrafyada yaşayan vatandaşlarımızın umutlarını azaltmak olduğunun altını çizen Kırcı, ?Devlet ve millet gereken kararlılıkla el ele bu oyunu bozacaktır.? dedi.
Kırcı, Balıkesir Merkez, Bandırma, Manyas´ta çeşitli ziyaretlerde bulundu. Balıkesir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Akbıyık´ı, İl Kültür Turizm Müdürü Mustafa Çaltı´yı, ziyaret eden Kırcı, Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyaz Önlük Giyme Törenine katılarak doktor adayları ve aileleriyle görüşerek tebrik etti.
Çalışmalarını Bandırma ve Manyas´ta devam eden Kırcı, Bandırma´da Sur ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan ve eski sağlığına kavuşan Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Işıklı´yı ziyaret ederek geçmiş olsun dileğini iletti.
Kırcı, Diyarbakır´da şehit olan Polis memuru İlker Narin´in ailesine ilçenin önde gelen işadamları ve hayırseverlerinin katkıları ile alınan evin tapusunu, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, 6.Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Mustafa Rüştü Çelenk, Bandırma İlçe Müftüsü Süleyman Küçük ve Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç ile birlikte şehidin eşi Emel Narin´e takdim etti.
Memleketin zor günlerden geçtiğini, ama hiçbir gücün bu milleti yıldıramayacağını ifade eden Kırcı, Ankara´da birliğimize, beraberliğimize, huzurumuza, kardeşliğimize yönelik alçakça bir saldırı gerçekleştiğini ve tarih boyunca birçok badire atlatmış yüce Türk milletinin, bu zor koşulların da üstesinden mutlaka geleceğini belirtti.
Kırcı, sırasıyla Manyas Kaymakamı İbrahim Gencer, Manyas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Semih Keleş, Manyas Gölü Kooperatifi ve Manyas Ziraat Odası´nı da ziyaret ederek Manyas´ın güncel sorunlarının çözümüyle ilgili yapabilecekleri değerlendirdi.
Daha sonra Manyas Süt Üreticileri Birliği Özel Gıda Kontrol Laboratuvarı´nda süt kalitesi ile ilgili gerçekleştirilen incelemeler hakkında bilgi alan Kırcı, süt üreticilerinin son günlerde yaşadıkları sıkıntıların giderilmesi amacıyla Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile gerekli görüşmelerin yapıldığını ifade etti. AK Partili diğer Milletvekilleri ile birlikte konunun takipçisi olduklarını ve süt üreticisinin mağdur edilmesine izin vermeyeceklerini belirten Kırcı "Bakanlık süt referans fiyatını 1,15 TL olarak belirledi. Ancak arz fazlalığını fırsat bilen sanayiciler çiğ sütü daha düşük fiyatla alarak üreticiyi mağdur ediyor.? dedi.
Yakında hizmete açılması planlanan Manyas Gençlik Merkezi´ni de ziyaret eden Kırcı, Gençlik Merkezi´nin hizmete açılacağı ve gençlerle buluşacağı günü sabırsızlıkla beklediğini belirtti.
Bandırma Ayhan Songar Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu ve Bandırma Fatma Ana Kız Öğrenci Yurdu´nda gençlerle bir araya gelen Kırcı, ?Kimse bu milleti küçümsemesin. Bizim bu topraklarda bu günlere gelebilmek için nasıl zorlu bir mücadele verdiğimiz şanlı tarihimizde yazılıdır. Biz, asıl zor günlerimizde birbirimize kenetlenerek bir millet olduk. Bir oldukça hiçbir güç bizlerin huzurunu ve bütünlüğünü bozamayacaktır. Terörle mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir." dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu