Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

AKP Milletvekili Canbey, Savaştepe´de

AKP Milletvekili Canbey, Savaştepe´de

Savaştepe İlçesi´ni ziyaret eden AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, afetzedelere moral verdi.

Savaştepe İlçesi´ni ziyaret eden AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, afetzedelere moral verdi.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Savaştepe programı kapsamında ilçeye yapılan yatırımları ve yol çalışmalarını yerinde inceledi.
Canbey, Savaştepe ziyaretinde Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Sıkıcıkoğlu tarafından karşılandı.
Altınöz Süt Ürünleri Tesisi´ni ziyaret eden Canbey, her zaman olduğu gibi pandemi sürecinde de esnafın yanında olduklarını belirterek, ?Güçlü esnaflarımızla, Güçlü Türkiye yolunda hızla büyüyeceğiz, firmamıza bereketli kazançlar diliyorum.? dedi.
Savaştepe-Balıkesir arasında devam eden ve 8,5 kilometresi tamamlanan 41,1 kilometrelik yol çalışmalarını beraberindekilerle birlikte yerinde inceleyen Canbey, yol çalışmasında bulunan işçilere tatlı ikramında bulunarak sohbet etti.
Canbey, geçtiğimiz hafta yaşanan afet dolayısıyla yürütülen çalışmalarla ilgili yerinde incelemelerde bulunduktan sonra, beraberindeki heyetle birlikte Savaştepe Tarım ve Orman İlçe Müdürü Şerif Köse´yi, Savaştepe Ziraat Odası Başkanı Zeki Topçuoğlu´nu ziyaret etti.
Afetten zarar gören çiftçilerle de görüşen Milletvekili Canbey, çiftçilere gereken desteklerin yapılacağını açıkladı.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Milletvekili Canbey Savaştepe
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli