Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

AKP Milletvekili Kırcı: ?Siyasi ve ekonomik istikrar sürecek"

AKP Milletvekili Kırcı: ?Siyasi ve ekonomik istikrar sürecek

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı "Bu milletin kardeşlik bağlarını bozmak isteyenlerle bir hesabımız var, aramıza kimsenin fitne ve fesat sokmasına müsaade etmeyeceğiz.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı "Bu milletin kardeşlik bağlarını bozmak isteyenlerle bir hesabımız var, aramıza kimsenin fitne ve fesat sokmasına müsaade etmeyeceğiz. Bu mübarek günde sokakları savaş alanına çevirmek isteyenler ve onları maşa olarak kullanan iç ve dış güçlere asla fırsat vermeyeceğiz. Türkiye´nin ve milletimizin geleceği ile kimse oynayamayacak" dedi.
Hafta sonunu Bandırma ve Erdek ilçelerinde bir dizi ziyaretlere ayıran Kırcı, Balıkesir´e yeni atanan Vali Ersin Yazıcı´yı ziyaret ettikten sonra Bandırma´yı ziyaret ederek incelemelerini sürdürdü.
Kırcı, sahur programında vatandaşlarla buluştu
İftar programında AK Parti Bandırma İlçe Teşkilatı tarafından 600 Evler Mahallesinde düzenlenen iftar programına katılan Kırcı, sahur programında Bandırma İlçe Müftülüğü tarafından Haydar Çavuş Camisi bahçesinde ikincisi düzenlenen ?Medine Sofrası? adlı sahur programına katıldı.
Bandırma´da yaptığı çalışmada Bandırma Devlet Hastanesini de ziyaret eden Kırcı, başta çocuk servisi olmak üzere hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti, hasta yakınlarına ve hastane çalışanlarının Ramazan ayını kutladı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli