Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

AKP Milletvekili Kırcı´dan Yaşlılar Bakım Evi ziyareti

AKP Milletvekili Kırcı´dan Yaşlılar Bakım Evi ziyareti

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı "Yaşlılık birikimlerin yeni nesillere aktarıldığı, bereketli bir dönemdir." diye konuştu.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı "Yaşlılık birikimlerin yeni nesillere aktarıldığı, bereketli bir dönemdir." diye konuştu.
Kırcı, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü´nde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan ile birlikte Ankara Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.
1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü´nde huzur evinde kalan yaşlıları Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan ile birlikte ziyaret eden Sema Kırcı "Bakanlık yeni hizmet modelleri ortaya koyuyor" dedi.
Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı huzur evinde yaşlılarla yakından ilgilenerek hayır dualarını alırken Huzurevi sakinlerinin yakın ilgi gösterdikleri Sema Kırcı, Bakanlığın yaşlıların değişen ve artan ihtiyaçlarına cevap vermek için yeni hizmet modelleri ortaya koyduğunu belirtti.
Kırcı, devamında şu ifadeleri kullandı: "Bakanlığımız önceki yıllarda sadece ekonomik sıkıntı yaşayan yaşlılarımıza hizmet verirken, bugün bakım ve rehabilitasyon hizmetlerinin yanı sıra yaşam kalitesinin artırılmasına yönelik hizmetler de vermeye başlamıştır. Bakanlığımız yaşlılarımızın kendi aile ortamlarında hayatlarını sürdürmeleri için önemli destekler vermektedir. Bakanlığımız huzur evlerimizin şartlarını iyileştirmekte, büyüklerimizin ev ortamında yaşamalarını sağlayacak ortamı hazırlamakta ve yaşlılarımızın daha iyi bakım hizmeti alabilmesi için çalışmalarını sürdürmektedir."
103 yaşına giren Halide Sezen´in yaş günü pastasını kesti
Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine kalan yaşlılarla öğle yemeği yiyen Gürcan ve Kırcı, yaşlılarla tek tek sohbet etti. Hasta olan yaşlıları da odalarında ziyaret eden ikili, 103 yaşına giren Halide Sezen´in doğum günü kutlamasına da katıldı. Gürcan ve Kırcı, doğum günü pastasını keserek Halide Sezen´in doğum gününü kutladı.
Haber : Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli