Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

AKP aday göstermeyince Saadete geçti

AKP aday göstermeyince Saadete geçti

Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, binlerce Bigadiçli eşliğinde Saadet Partisinden belediye başkan adayı oldu.

Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, binlerce Bigadiç`li eşliğinde Saadet Partisi`nden belediye başkan adayı oldu.
Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel`in Saadet Partisi`ne katılımı, binlerce kişiden oluşan geniş bir toplulukla adeta miting havasında gerçekleşti.
Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, 30 Mart 2014 Belediye Başkanlık seçimlerinde tekrar Bigadiç Belediye Başkanlığı`na aday olduğunu açıkladı.
Bigadiç Belediye Meclis Üyesi Demirel Şık, Meltem Öztürk, İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Demir, İskele Eski Belde Başkanı Hüseyin Kayın, Bigadiç Eski İlçe Başkanı Rıdvan Baltaş, Bigadiç Eski Kadın Kolları Başkanı Ülken Demir, AK Parti`den istifa ederek Saadet Partisine katıldı.
Bigadiç Antik Kafe`de toplanan sayıları binlerce Bigadiç`linin katılımıyla gerçekleşen katılım ve adaylık açıklamasında Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel`i, Saadet Partisi Balıkesir İl Başkanı Ömer Taşgın, Bigadiç İlçe Başkanı Mehmet Özcan, Dursunbey İlçe Başkanı Kamil Demir, Şamlı Belediye Başkanı Ahmet Karakol, Karesi Belediye Başkan Adayı Mehmet Derdiman, Dursunbey Belediye Başkan Adayı Murat Sali, Sındırgı Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Meslek Odalarının, Sivil Toplum Örgütlerinin Başkan ve Yöneticileri, Muhtarlar, Belediye Başkanları, Belediye Başkan Adayları, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri, Kadın Kollarının Üyeleri, Gençlik Kollarının Üyeleri, partililer ve yol arkadaşları yalnız bırakmadı. 
Katılım töreninde konuşan Saadet Partisi Bigadiç İlçe Başkanı Mehmet Özcan, "Emin olunuz, bu yolun sonunda kardeşlik kazanacak, sevgi kazanacak, Bigadiç kazanacak, Türkiye kazanacak" dedi.
Özcan, Bigadiç Belediye Belediye Başkanı Mustafa Göksel`in cesur yürek gibi davrandığını açıkladı.
Saadet Partisi Balıkesir İl Başkanı Ömer Taşgın, burada ortaya konan heyecan ve coşkunun bütün Bigadiç`i kuşatacağını öne sürüp, "Milletimizin yeniden efsane Milli Görüş belediyeciliğine kavuşmasının ilk adımı olacak. Çünkü Bigadiç`imiz, Mustafa Göksel ile her zaman bir adım önde giden, geleceğin ilk işaretlerini veren bir ilçe olmuştur. Biz Bigadiç`imizi, insanının basireti, Mustafa Göksel`in cesareti ve kararlılığı ile tanıyoruz" dedi.
Katılım törenine telekonferans yöntemiyle bağlanan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, "Temiz siyaset, temiz belediyecilik ve hak ettiğiniz idareye kavuşmak için gecenizi gündüzünüze katarak, ibadet aşkıyla çalışmalısınız. Bigadiç Belediye Başkanımız ve Başkan Adayımız Mustafa Göksel ile birlikte kapı kapı dolaşın, bütün insanlarımızı ziyaret edin. Fabrikadaki işçilerimize selamlarımızı iletin. Eğer dürüst siyaset, temiz yönetim, temiz toplum istiyorlarsa ki elbette isterler, adres Saadet Partisi ve Mustafa Göksel`dir" dedi.
Göksel, "Sadece Hak`tan yanayız, gece gündüz çalışacağız, tüyü bitmemiş yetimin hakkına sahip çıkacağız, Bigadiç`in özü, aslı ve gerçeği Ahlâk ve Maneviyattır" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı