Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AKP Avşa Belde Başkanı Yanardağ: Okuldaki tüm eşyaları yeniledik

AKP Avşa Belde Başkanı Yanardağ: Okuldaki tüm eşyaları yeniledik

AK Parti Avşa Belde Başkanı Cemal Yanardağ, beldelerindeki ilköğretim okulundaki öğrenci sıralarını yenilediklerini söyledi.

AK Parti Avşa Belde Başkanı Cemal Yanardağ, beldelerindeki ilköğretim okulundaki öğrenci sıralarını yenilediklerini söyledi.
Avşa Ciner İlköğretim Okulunda, yeni eğitim ve öğretim dönemi öncesi öğrenci sıralarının yenilendiği bildirildi.
Türkeli Adasındaki Avşa Beldesi`nde eğitim-öğretim veren Ciner İlköğretim Okulundaki öğrenci sıralarının yenilenmesi dışında, bazı eğitim araç ve gereçleri de kazandırıldı.
Beldelerindeki eğitim kurumunda yaşanan değişimle ilgili gazetemize konuşan Avşa`nın sevilen isimlerinden AKP Belde Başkanı Cemal Yanardağ, Avşa`nın bağlı bulunduğu Marmara İlçesi AKP İl Genel Meclis Üyesi Sabri Aydoğan`ın kendilerine çok yardımcı olduğunu belirtti.
Aydoğan`ın, aynı zamanda Balıkesir İl Genel Meclisi Eğitim Komisyonu Üyesi olduğunu hatırlatan AKP Avşa Belde Başkanı Yanardağ, İl Genel Meclis Üyesi Aydoğan`ın destekleriyle, 124 öğrenci sırasının toplam 8 sınıfta eğitim gören öğrencilerin hizmetine sunulduğunu belirtti.
Öğrenci sıralarının yanı sıra okul müdürü ile öğretmenler odasının da tamamen yenilendiğini dile getiren Yanardağ, devamında şöyle konuştu:
"Okula 3 projeksiyon cihazı, 8 kitaplık kazandırıp, bilgisayarlar ilave edildi. Okul içinde yapılan yeniliklerden sonra, şimdi belde de ikamet eden 7 özürlü evladımız var. Bu çocuklarımızın da eğitim-öğretim görebilmeleri için okulumuz bünyesinde özürlüler sınıfını hazırladık. Bu sınıfın düzenlenmesinde Avşa Belediye Başkanımız Cevdet Çağlar`ın çok büyük katkısı oldu. Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü`ne gerekli başvurumuzu yapmış olup, Haziran ayında özürlüler sınıfımıza bir öğretmenin atanacağı sözünü aldık. 2012/2013 eğitim-öğretim döneminde özürlüler sınıfımız da eğitim verecek olup, belde de eğitimin kalitesini artması için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya devam da edeceğiz." dedi.
Avşa Beldesindeki eğitim binasındaki değişimler ve acil ihtiyaçların karşılanması öğrenciler ve Türkeli Adası halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.
K. Deniz Şekerci


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı