Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

AKP İlçe Başkanı Onay Ankaradan döndü

AKP İlçe Başkanı Onay Ankaradan döndü

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, AK Parti ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanları toplantısına katılmak üzere gittiği Ankaradan döndü.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, AK Parti ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanları toplantısına katılmak üzere gittiği Ankara`dan döndü.
AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak, yerel seçimler öncesi belediye başkanlığı, aday adaylığı ve aday belirleme, sürecini kapsayan çalışmaların görüşüldüğü öğrenildi.
AK Parti İlçe Başkanları ve İlçe Belediyeleri Toplantısı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın katılımlarıyla Ankara Rixos Otel`de gerçekleştirildi. Toplantıya, AK Parti Balıkesir ilçeleri yerel yönetimleri ile Belediye Başkanlarının katılımları ile gerçekleştirildi.
Ankara`da ki toplantıdan dönen Erdek İl Genel Meclis Üyeliği ile AK Parti Erdek İlçe Başkanlık görevini birlikte yürüten Hikmet Onay, yerel yönetimlerin genel değerlendirmesinin Başbakan Erdoğan`ın katılımlarıyla gerçekleştirdiğini ifade etti.
Başbakan Erdoğan`ın gerekli mesajları, toplantıda hazır bulunan ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanları olarak kendilerine aktarıldığını kaydeden Onay, "Bizlere aktarılan bilgilendirmeler ışığında 30 Mart 2014`te yapılacak yerel seçimlerde AK Parti Teşkilatları olarak başarılı olabilmek adına çalışmalarımız kaldığımız yerden hızlanarak devam edecektir. " dedi.
Onay, devam eden konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Başbakanımız Erdoğan, ülkemizde ve dünyada gelişen güncel olayları kapsayan bilgilendirmelerde bulundu. Ayrıca yapılacak olan yerel seçimlerde partimizin hedefleriyle ilgili teşkilatlarımızın yapması gerekenleri anlatarak bizlerin moral ve motivasyonlarımızı yükselten konuşmalarla bizleri coşturdu."
Toplantı sonunda, AK Partinin üst düzey parti yöneticileri ile görüşüp, bilgi alışverişinde bulunduğunu dile getiren Onay, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı olarak Sayın Başbakanımızın belirttiği hedefler doğrultusunda 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimleri kazanmak için bütün gücümüzle çalışacağız diyerek sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli