Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

AKP Milletvekili Babuşçudan, valinin eşine ziyaret

AKP Milletvekili Babuşçudan, valinin eşine ziyaret

AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu, Balıkesirin yeni Valisi Ahmet Turhanın eşini, partisinin kadın kolları heyeti ile birlikte ziyaret etti.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu, Balıkesir`in yeni Valisi Ahmet Turhan`ın eşini, partisinin kadın kolları heyeti ile birlikte ziyaret etti.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, beraberinde AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, kadın kolları ve merkez ilçe yönetim kurulu bayan üyeleri ile birlikte Balıkesir Valisi Ahmet Turhan`ın eşi Nuran Turan`ı Vali konağında ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarette, AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu ve yönetim kurulu üyeleri Balıkesir`e yeni atanan Valinin eşine, Balıkesir`e hoş geldiniz yeni görev yeriniz hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulunuldu. 
Tanışmaktan ve samimiyetlerinden duydukları memnuniyetini dile getiren Milletvekili Babuşçu, birlik ve beraberlik içerisinde Balıkesir`imize çok güzel çalışmalarda bulunacağımıza inanıyorum dedi. 
Balıkesir Valisi Ahmet Turhan`ın eşi Nuran Turan ise, AK Partinin Balıkesir bayan Milletvekili Tülay Babuşcu ve AK Parti Balıkesir bayan yönetim kurulu üyeleri ile tanışmaktan ve yapılan ziyaretten son derece memnun kaldığını Balıkesir`e alıştığını bilgi ve paylaşımlarıyla her geçen gün daha da iyi tanıyacağını ve her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarını söyledi.
Misafirleri ile yakından ilgilenen Bayan Turhan, ikramların gelmesi ile birlikte Balıkesir`i ilgilendiren konularda sohbete devam edildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı