Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

AKP Milletvekili Uğur: Ada Karada Kalıyor…

AKP Milletvekili Uğur: Ada Karada Kalıyor…

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı başkanlığında, Balıkesire bağlı tüm ilçelerin AK Partili ilçe başkanları Balıkesirde bir araya geldi.

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı başkanlığında, Balıkesir`e bağlı tüm ilçelerin AK Partili ilçe başkanları Balıkesir`de bir araya geldi.
Balıkesir`in tüm ilçelerin AK Partili başkanlarının hazır bulunduğu toplantıda, ilçemizi temsilen AK Parti Erdek İlçe Başkanı Adem Kan katıldı.
Toplantının gündeminde Balıkesir`in büyükşehir statüsüne geçmeden önce, çevre ilçeler, beldeler, adalar ile köylerde sıkça dile getirilen sorunlar masaya yatırıldı.
AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı`nda gerçekleşen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur`unda katıldığı öğrenildi. 
Balıkesir`deki toplantının sona ermesini takiben Erdek`e dönen AK Parti Erdek İlçe Başkanı Adem Kan, partisinin il başkanlığında düzenlenen toplantıda, Balıkesir`in Büyükşehir olmasıyla, Avşa Adası ile Paşaliman Adasını gelecekte nelerin beklediği sorularının cevaplarının kendisine aktarıldığı ifade etti.
Paşaliman Adası, Erdek`te kalıyor
AK Parti İlçe Başkanı Kan`ın, toplantıda Milletvekili Uğur`a, Paşaliman Adasının nereye bağlanacağı sorusuna, Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur`un, Paşaliman Adasının Erdek`e bağlı kalmaya devam edeceği ve bundan böyle bu adamızın Erdek`in mahallesi olacağı cevabının verildiğini belirtti.
Avşa Adası, Marmara Adasına bağlanıyor
Paşaliman Adasının, Erdek`in mahallesi olarak kalacağının kesinleşmesinin ardından, bu kez Avşa Adasını ne bekliyor? Sorusuna ise AK Parti Balıkesir Milletvekili Edip Uğur`un, Avşa Adasının da Marmara İlçesine bağlı mahalle olarak yoluna devam edeceğini açıkladığını dile getirdi.
Büyükşehir statüsündeki Balıkesir ilinde yaşanabilecek değişimlerin neler olacağının Balıkesir genelindeki AK Parti İlçe Başkanları ile parti yönetimlerinde görev yapan partililerin aydınlatılması için önümüzdeki günlerde Balıkesir`de çok geniş kapsamlı bilgilendirme toplantısının düzenleneceğine dikkat çeken Kan, Balıkesir`in, büyükşehir statüsüyle çok önemli başarılara imza atacağından emin olduğunun altını çizdi.
Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli