Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

AK Parti Adayı Canbey Erdek'te

AK Parti Adayı Canbey Erdek

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Mustafa Canbey, ilçemizi ziyaret etti.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Mustafa Canbey, ilçemizi ziyaret etti.
Seçim çalışmaları kapsamında ilçemize gelerek bir takım ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Balıkesir 8. sıra milletvekili adayı Mustafa Canbey'i, parti binasında AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Erdek Belediye Meclisinin AK Partili üyesi ve AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanı Pakize Ciciler, Erdek Belediye Meclisinin AK Partili üyesi Yaşar Ceyhun Mırız, AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı ve partililer sevgi gösterileriyle karşıladı.
Parti binasında partililere hitaben konuşma yapan Milletvekili Canbey, Erdek'e daha önceki gelişinde de kendisini çoğunlukla AK Partili bayanların karşıladığını hatırlatıp, bu gelişinde de yine bayanların çoğunlukta olduğunu görmekten mutluluk duyduğunu açıkladı.
Canbey, konuşmasını şöyle sürdürdü: Bu çok güzel bir şey. Bu bizim partimizin bayanlara ne kadar önem verdiğimizin bir kanıtıdır. Balıkesir'de AK Parti dışında hiçbir siyasi partinin bayan milletvekili adayı bulunmuyor. Bu yüzden öncelikle partim adına hem siz değerli partililerimize hem de bu oluşumu Erdek'te sağlayan AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı yönetim kadrosuna teşekkür etmek istiyorum. Ben daha önce aday adaylığı sürecinde Erdek'e gelmiştim. Şimdi ise AK Parti Balıkesir 8. sıra milletvekili adayı olarak yeniden sizlerle birlikteyim. Benin için sıralamanın hiç bir önemi yok. Birinci sıra olmuş, beşinci sıra olmuş, sekizinci sıra olmuş benim için önemli değil. Benim için önemli olan tek şey 7 Haziran gününü bayrama dönüştürebilmektir. Çünkü 7 Haziran ile birlikte birçok şey değişecek. 

Yeni bir Türkiye'ye merhaba diyeceğiz. Onun için sıralamaya bakmaksızın ben bugün 16. ilçe gezimi gerçekleştiriyorum ve şuna inanın sahada bizden başka hiç kimse yok. Gittiğim yerlerde AK Parti bayrağı dışında asılı bayrak yok. Seçim aracı yok. Bizler gezdiğimiz yerleri gözlemliyoruz ve gözlemlerimiz diyor ki 7 Haziran günü bizim için bayram günü olacaktır. Diğer siyasi partiler sürekli atıp tutuyor. Birisi çıkıyor asgari ücreti 1500 TL yapacağız diyor, diğeri 2000 TL diyor hızını alamayan bir diğeri 5000 TL diyor. Sevgili partili arkadaşlarım eğer bu topluma bir şey verilecekse, emekliye ikramiye, çiftçiye destek, asgari ücrete zam verilecekse bunu yine AK Parti verecektir. Çünkü biz gücümüzü millet alıyoruz.”
Canbey, Hemşireler Gününü unutmadı
Milletvekili adayı Canbey, parti binasında ki konuşmasının ardından ilçe esnafını dolaşırken, 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü nedeniyle, Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesini ve Erdek İlçe Sağlık Müdürlüğü'nü de ziyaret etti.
Balıkesir Milletvekili adayı Mustafa Canbey'i hastane önünde Başhekim Yalçın Düker ve Başhemşire Sibel Erdim karşıladı.
Hemşirelere çiçek takdim eden Canbey, birde pasta keserek hemşirelerin gününü kutladı.
Daha sonra sırasıyla Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Payal, Erdek Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Burhan Karışık ve Erdek Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Osman Bulut'u ziyaret eden AK Parti Balıkesir Milletvekili adayı Mustafa Canbey, sanayi esnafına da uğrayarak hayırlı işler diledi.
Canbey, müzeye hayran kaldı
Seçim çalışmaları kapsamında ilçemizde ki ziyaretlerini tamamlayan Canbey, yoğun geçen günün ardından yorgunluğunu AK Partili Belediye Meclis üyesi Yaşar Ceyhun Mırız'ın otelinde bulunan tarihi müzeyi ziyaret ederek attı.
İlçemizde 5 yıldızı bulunan tek otel olan Mırız'a ait Agrigento Otel bünyesinde bulunan tarihi müzeyi gezen Canbey'e müzenin rehberliğini, otel sahibi Yaşar Ceyhun Mırız yaptı. Erdek Belediyesi meclis üyesi Y. Ceyhun Mırız'ın anlatımı ile müzeyi gezen Canbey, müze çıkışında yaptığı açıklamada, böylesi muhteşem bir müzeyi Erdek'e kazandıran Mırız'a, Erdek halkı olarak teşekkür edilmesi gerektiğini dile getirdikten sonra ilçemizden ayrıldı. Haber : Taygun Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false