Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

AK Parti Milletvekili Adayı Demirözer Erdek'te

AK Parti Milletvekili Adayı Demirözer Erdek

AK Parti Balıkesir Milletvekili adayı Hilal Demirözer, ilçemize gelerek partililer ile tanıştı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili adayı Hilal Demirözer, ilçemize gelerek partililer ile tanıştı.
AK Parti Balıkesir Milletvekili adayı Hilal Demirözer'in Erdek ziyaretinde ilk durağı AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı oldu.
Milletvekili adayı Hilal Özdemir'i, parti binasında AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, yönetim kurulu üyeleri ile parti üyeleri karşıladı.
AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı'nda partililere kendisini tanıtan Demirözer, 1980 Almanya doğumluyum. 1992 yılından itibaren Balıkesir'de yaşamımı sürdürmekteyim. Çiftçi bir ailenin kızıyım. Halkla İlişkiler Bölümü mezunuyum. Sigorta ve aracılık hizmetleri işiyle Balıkesirli vatandaşlarımıza hizmet vermekteyim. AK Parti davasına 2005 yılında henüz 25 yaşındayken dahil oldum. AK Parti'nin bünyesinde partimin Balıkesir teşkilatlanmasında çeşitli pozisyonlarda görev aldım. 2011 Genel seçimlerinde milletvekili adayı gösterilmiştim ve şimdi bir kez daha gösterildim. Hızlı ve emin adımlarla yürüdüğümüz Yeni Türkiye yolunda şehrime, Balıkesir'imize hizmet edebilmek adına aday olarak yine karşınızdayım.” dedi. 

AK Parti Balıkesir 7. sıra Milletvekili adayı Hilal Demirözer partilileri ile tanışmasının ardından hep birlikte ilçe esnafını ziyaret etti.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Erdek Belediyesi'nin AK Partili belediye meclis üyeleri Pakize Ciciler ve Yaşar Ceyhun Mırız, Erdek Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Aysan, AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı ve kalabalık partili grubun eşlik ettiği esnaf ziyaretinde, AK Parti Balıkesir Milletvekili adayı Hilal Demirözer çarşı esnafının yakın ilgisi karşılaşırken, 7 Haziran seçimlerinde özellikle bayanlardan büyük destek beklediğini dile getirdi.
Esnaf ziyaretinin ardından Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi önünde bir veda konuşması yapan Demirözer, kendisine gösterilen ilgiden dolayı tüm partililerine teşekkür etti.
Demirözer, veda konuşmasını şöyle sürdürdü: Bilmenizi isterim ki bana karşı gösterdiğiniz yakın ilgi, sıcakkanlı sohbetleriniz beni buradan ayrılırken çok duygulandırdı. Sizlerden ricam bizi sürekli rahatsız etmeniz ve il teşkilatımızla görüşerek bizlerin sizlerle birlikte olmasını sağlamınızdır. Sizin gösterdiğiniz bu çaba gerçekten de gözardı edilemez. İnşallah tekrar görüşmek dileği ile hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesini ziyaretinin ardından son olarak, Erdek Belediyesinin AK Partili belediye meclis üyelerinden Yaşar Ceyhun Mırız'a ait Erdek Land Hayvanat Bahçesini de ziyaret eden Demirözer, buradan Balıkesir'e hareket ederek ilçemizden ayrıldı. Haber: Taygun ERTAN



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli