Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

AKP´li eski başkan DEVA Partisi´nde

AKP´li eski başkan DEVA Partisi´nde

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Erdek İlçe Başkanlığı´na AK Parti Erdek İlçe eski Başkanı Murat Sever atandı.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Erdek İlçe Başkanlığı´na AK Parti Erdek İlçe eski Başkanı Murat Sever atandı.
DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanı Avukat Kemal Aydemir, 2014-2016 yılları arasında AK Parti Erdek İlçe Başkanı olarak görev yapan Murat Sever´i, İlçe Kurucu Başkanı olarak görevlendirdi.

Murat Sever, İl Başkanlığında gerçekleştirilen mülakat sonrası DEVA Partisi Erdek İlçe Kurucu Başkanlığı görevlendirme belgesini DEVA Partisi İl Başkanı Av. Kemal Aydemir´den aldı.
2016 yılında AK Parti´deki görevinden ayrılmıştı
Murat Sever, DEVA Partisi Erdek İlçe Kurucu Başkanlığı´na görevlendirilmesinin ardından yaptığı ilk açıklamada, görevlendirme belgesini DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanı Av. Kemal Aydemir´den aldığını söyledi.
2014 yılında siyasete girdiğini hatırlatan Sever, sözlerini şöyle sürdürdü: ?Siyasete adım attığım günden bugüne her zaman nezaket ve dostluklar siyasi görüşlerden daha önemli oldu. Liderimiz Ali Babacan´ın öncülüğünde Türkiye siyasetine adım atan partimiz, ülkemiz ve şehrimiz için hayırlı olsun. Sadece ve sadece halkımızın refah, huzur ve mutluluğu için çalışacağız. Dürüst, erdemli, şeffaf, çözüm odaklı hareket edeceğiz. İktidarda veya muhalefette siyasi nezaketimizi koruyacağımızı şimdiden taahhüt ediyoruz. Kurucu yönetim kurulu üyelerimizi en kısa zamanda kamuoyu ile paylaşacağız.?
DEVA Partisi İl Başkanı Aydemir, DEVA Partisi Altı Eylül İlçe Başkanlığına Can Çağrı Yeşilsu´yu, Edremit İlçe Başkanlığına ise Sadık Gürel´i atadı.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: eski başkan DEVA Partisi
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli