Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

AKP´nin vaatlerinin ciddiye alınmamasını istedi

AKP´nin vaatlerinin ciddiye alınmamasını istedi

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.


Akın´ın salı günkü çalışma bölgeleri Gönen ve Bandırma oldu. İlk olarak pazar yeri esnafını ziyaret eden Akın, hemşerileriyle seçim bildirgesini konuştuktan sonra Bandırma´ya geçerek burada Demokratlar Platformu´nun düzenlediği iftar yemeğine katıldı.
İşte! Akın´ın çalışmalarının detayları:
Gönen Pazaryeri esnafının sorunlarını dinleyerek, yurttaşlarla dertleşen Akın, ?Son 4 yılda 430 binin üzerinde esnafımız iflas etti, geri kalanı da borç batağında mücadele ediyor. Esnaf Bakanlığı kurarak, esnaf ve sanatkârların sorunlarının siyasette geniş yer bulmasına olanak tanıyacağız. Esnaf aleyhine olan farklılıkları ortadan kaldıracağız. Desteklerle ve teşviklerle esnaflarımızı yeniden kalkındıracağız.? dedi.
Genç milletvekili pazar yeri esnafının ziyaretinden sonra Bandırma´ya geçti.
Demokratlar Platformu´nun iftar yemeğinde konuşan Akın şöyle konuştu: ?Mübarek Ramazan ayının bereketini sofralarımızda idrak ettiğimiz şu günlerde, ülkemiz ve piyasalar adına pek de bereketli olmayan dönemden geçiyoruz. Enflasyon canavarını pazarlarda, marketlerde en çok hissettiğimiz dönemdeyiz. İktidarın ekonomi politikaları manevi değerlerimizi de etkiler oldu.? dedi. Hükümetin seçim bildirgesinin muhalefet seçim bildirgesi gibi olduğunu vurgulayan Akın ?İktidar çarşamba günü seçim bildirgesini açıkladı. Sanırsınız muhalefetin seçim bildirgesi; ?Yapacağız, edeceğiz, düzenleyeceğiz´ 16 yıldır tek başına iktidardasın. Hiç bir konuda 16 yıldır tutan yok, eliniz armut da toplamıyor. Ağzından çıkan her söz, hele de son bir kaç yıldır ?yasa hükmünde?, elinde OHAL bahanesiyle kullandığın KHK çıkarma yetkisi de var. Yine de yapacağız, edeceğiz. Bu sözlerin, vaatlerin hiçbir ciddiye alınacak tarafı yoktur. Sorunların nedeni olan AKP iktidarı, Türkiye´ye, ekonomimize çare olamaz.? diyerek konuşmasını noktaladı.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false