Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Akrabası tarafından kaçırılan 14 yaşındaki kız kurtarıldı

Akrabası tarafından kaçırılan 14 yaşındaki kız kurtarıldı

Erdek´ten Bandırma´ya gitmiş

Bergama İlçesi´nde 29 Aralık´ta halasının kocası Orhan D.(31) tarafından kaçırılan 14 yaşındaki S.D. Bandırma İlçesi´nde polis tarafından düzenlenen operasyonla kurtarıldı.
Orhan D.´nin kızı yaşındaki çocuğu sevdiği için kaçırdığını söylediği ileri sürüldü.
Bergama İlçesi´ndeki evinden kaçırılan S.D.´nin annesi Selivay ve babası Aytuğ D., bir televizyon kanalına katılarak akrabaları olan Orhan D.´nin kendisinden 17 yaş küçük olan kızlarını sevdiği için kaçırdığını söyledi. Aile daha sonra yaşı küçük olan kızlarının kurtarılmasını istedi. Dün sabah aileye, Orhan D.´nin, Erdek´te bir akrabasının yanında gizlendiği bilgisi ulaşınca polis araştırma başlattı. Gizlendiği evde televizyon programını takip eden Orhan D. gelişmeler üzerine Erdek´ten yanına kendi öz kızı 9 yaşındaki G. ile kaçırdığı S.D.´yi alarak otobüsle Bandırma´ya hareket etti.
Olayla ilgili istihbarat bilgilerini değerlendiren Bandırma Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekibi ise tüm yolları tuttu. Bandırma şehirlerarası yolcu terminalini de gözlem altına alan Bandırma polisi, burada ilk olarak iki kızı tespit etti ve 14 yaşındaki S.D.´yi kaçıran Orhan D.´nin kızların yanına gelmesi ile birlikte operasyon düzenlendi.
Orhan D.´yi kıskıvrak yakalayan polis ekipleri 2 kızı koruma altına aldı. Emniyet Müdürlüğü´ne götürülen Orhan D.´nin sorgulamasında küçük kızı sevdiği için kaçırdığını söylediği ileri sürüldü.
Günlerdir kızlarının akıbetini merak eden anne Sevilay ve baba Aytuğ´a sevindirici haber Bandırma Emniyeti tarafından verildi. Ailenin çocuklarını alması için Bandırma´ya gelmesi bekleniyor.
Haber : Erdem Özcan-Tufan Dalgıç



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli