Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Aksoy, MİPİM Fuarı dönüşü çalışmalarını arttırdı

Aksoy, MİPİM Fuarı dönüşü çalışmalarını arttırdı

Marmara İlçesi Topağaç Mahallesinde kanalizasyon ve altı yapı çalışmaları ile ortaklaşa devam eden parke yapım işi hızla devam ediyor.

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, MİPİM Fuarına katılmak üzere gittiği Fransa´dan döndüğü gibi, adada devam eden işlerin kontrolünü bıraktığı yerden yeniden başlattı.
Topağaç Mahallesinde sonra Asmalı Mahallesine geçen Başkan Aksoy, Asmalı Mahallesi sahil düzenlemelerinin devamı niteliğinde olan park yapım işi için alan kontrolü yaparken, mahalle halkı ile buluşarak fikir alışverişinde bulunup, istek ve şikayetleri dinleyerek not aldı.
Sıradaki mahalle Çınarlı
Geçtiğimiz günlerde Marmara İlçe Merkezi ile birlikte kanalizasyon ihalesi yapılan Çınarlı Mahallesi´nin keşif bedeli ve keşif faaliyet tarihi de netlik kazandı.
Yaklaşık 20 milyon lira keşif bedeli olan işin yapım süreci önümüzdeki hafta yer keşfi ile başlayacak.

Bir adet biyolojik arıtma, bir adet paket arıtma ve terfi merkezlerinden oluşan işin 22.12.2015 tarihinde ihalesini İsa Bora İnşaat ve Limitet Şirketi kazandı.
Mart ayı sonu itibari ile başlanılacak kanalizasyon işinin ardından daha önce ihaleleştirilen Çınarlı Yolu Parke yapım işi ise bekletiliyor.
11.100 m2 beton parke, 4.000 metre pahlı renkli parke beton bordür, 1.000 metre beton bordür, 3.750 metre beton oluk ve 2.000 m2 engelli uyarı ve takip karosu döşeme işi BAŞ-TAŞ firmasınca kanalizasyon işinin tamamlanmasının ardından başlayacak.



Ali ER
30.03.2016 08:10:58
Marmara adası da beton yığınına dönmüş,yazıklar olsun!!!

  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu