Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Aksoy; ?Şeffaf belediyecilik anlayışıyla çalışıyoruz?

Aksoy; ?Şeffaf belediyecilik anlayışıyla çalışıyoruz?

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, ada halkıyla buluşmaya devam ediyor.

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, ada halkıyla buluşmaya devam ediyor.
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, belediye çalışmalarının yanı sıra halkın ve esnafın sorunlarını dinlemek üzere gittiği Avşa Adası´nda, Ada Restaurant isimli işletmede mahalle sakinleri ve esnafla bir araya geldi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Aksoy, değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayarak, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde belediye hizmetlerini Marmara İlçesine bağlı her noktasına ulaştırmak için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, daha yaşanabilir bir Marmara-Avşa ve Ekinlik Adalarında yaşayan vatandaşlar için çalıştıklarını söyledi.
Yapılan her hizmette insanı merkeze koyduklarının altını çizen Başkan Aksoy, belediye çalışmalarında vatandaşların talep ve önerilerini önemsediklerini dile getirerek, Avşa Adası´nın sorunlarını gidereceklerini kaydetti.
Kendisine gösterilen ilgiye teşekkür eden Başkan Aksoy, toplantının sonuna doğru, ada esnafının sorunlarını dinleyerek Avşa Mahallesi´nde yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli