Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Aksoy, Marmara Belediyespor'un kurulmasından mutlu

Aksoy, Marmara Belediyespor

Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Belediyespor'a destek veren kuruluşlara teşekkür etti

Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Belediyespor'a destek veren kuruluşlara teşekkür etti
Balıkesir Marmara Grubu 2. Amatör kümede oynayan Marmara Adalar Belediyespor'un oynayacakları her maça deniz ulaşımı sebebiyle o günün erken saatlerinde yola çıkmak zorunda kaldıklarını söyleyen Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, sporcuların ellerinden geleni fazlasıyla yaptıklarını belirtti.
Futbolcu kardeşlerine inandıklarını ve inançlarını asla kaybetmediklerini ifade eden Aksoy, Marmara Adalar Belediyespor'un kurulmasının kendilerine dostluk, kardeşlik ve kenetlenerek hareket etme gücü kazandırdığını ifade etti.
Bu sezon gençlerin üstün performanslarına rağmen istenilen başarıyı yakalayamamış olsalar da, bu tecrübe edinmelerini ve önümüzdeki sezona teknik desteği kuvvetlendirerek yeni yapılan sahalarımızda daha iyi bir sonuç için hazırlanmalarını sağlayacağını ileri süren Aksoy, Bu dönemde gençlerimizden desteklerini esirgemeyen Marmara Adalar Belediyespor Kulübü Başkanına ve yönetimine, ulaşımımızı sağlayan Gestaş ve S.S. Erdek Deniz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine, en önemlisi de maçlara yüreğiyle hazırlanan sporcularımıza, onları yalnız bırakmayarak desteklerini esirgemeyen ada halkına canı gönülden teşekkür ederim.” dedi.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli