Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Akyüz ilk yarıyı değerlendirdi

Akyüz ilk yarıyı değerlendirdi

Erdekspor Antrenörü Haydar Akyüz; Ligin ikinci yarısına daha güçlü bir takım olarak çıkacağız.

Balıkesir Marmara Gurubu 1. Amatör Küme ligi ekiplerinden Erdekspor`da, antrenör Haydar Akyüz, ligde ilk yarı sezonunu birinci sırada bitirdiklerini hatırlatarak, ligin ikinci yarısında daha diri, daha güçlü bir takım ruhu ile mücadelemiz sürecek ve Balıkesir Süper Amatör Küme yolunda fire vermeden ilerleyeceğiz" dedi.
Akyüz, Erdekspor 18 Eylül İlçe Stadında bir araya geldiği gazetecilere takımın ilk yarı değerlendirmesi hakkında bilgiler verdi.
2010/2011 futbol sezonuna ilçenin yanı sıra çevre beldelerde oynadığı takımlarda başarılı futbollarıyla göz kamaştıran iddialı bir kadro ile girdiklerini söyleyen Akyüz, "Takımda yapılan yeni atılımlarda en fazla emeği geçen kişiler Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Kulüp Başkanı Mehmet Arslan ve yönetim kurulu üyeleri olmuştur. Sezona yaptığımız 10 yeni transfer, önceki sezondan kalan 9 oyuncu ve ilk devrede sahada ter döken ancak geçtiğimiz günlerde askerlik görevine yolcu ettiğimiz 2 oyuncu ile birlikte toplam 21 kişilik bir kadro ile girdik. Yeni bir kurulum aşamasındaki takımımızda ilk önce adaptasyonu sağladık. Sonucunda da lige iyi bir başlangıç yaparak sezonun ilk yarısını istediğimiz noktada bitirdik." dedi.
Ligin ikinci devresine Süper Amatör Küme yolunda sekteye uğramayacak, güçlü ve diri yani 90 dakika değil 180 dakika futbol oynayacak gücü yakalayan bir ekiple çıkacaklarını ifade eden Akyüz, "Bandırma Demirspor ligden çekildiği için ligin ilk devresinde oynadığımız 8 maçtan 7 galibiyet 1 beraberlikle ayrıldık. Puanımız 25 olup, en yakın rakibimiz Ocaklarspor`un puanı 19`dur. Ligin ikinci devresine gücümüze güç katarak hazırlanıyoruz. Takımın ikinci yarı hazırlıklarına 18 Eylül İlçe Stadında ara vermeden devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı