Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Alacağını istedi, canından oldu

Alacağını istedi, canından oldu

Erdek´te meydana gelen olayda 1 kişi hayatını yaşamını yitirdi, 2 kişi de hafif şekilde yaralandı.

Erdek´te dün meydana gelen olayın alacak-verecek yüzünden çıktığı öğrenildi.
Erdek´te, iki kişi arasında çıkan alacak verecek tartışması sonucunda pompalı tüfekle tartıştığı kişiyi vurarak öldürdü
Olay, Erdek´te pazartesi pazarının kurulduğu İnönü Caddesi´nde meydana geldi. İddiaya göre aralarında daha önceden alacak verecek meselesinden dolayı gerginlik olduğu öğrenilen Ali T. (33), Kenan Kalburcu (42) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ali T. üzerinde taşıdığı pompalı tüfekle Kenan Kalburcu´yu vurdu. Ağır yaralanan Kalburcu 112 Acil Sağlık Hizmetleri Ambulans görevlilerince Erdek Devlet Hastanesi´ne kaldırılmasına rağmen yaşamını yitirdi.

/resimler/2015-6/22/0204053056639.jpg

Ali T´nin pompalı tüfekle ateş ettiği sırada olay yerine yakın yerde bulunan Cemal Okumuş (46) ile Barış Nalça (39) isimli şahıslarnı da hafif şekilde yaraladığı öğrenildi. Her iki yaralı kaldırıldıkları Erdek Devlet Hastanesi´nde tedavi edildikten sonra taburcu edildiler.

Cinayet zanlısı Ali T. olaydan sonra pompalı tüfekle birlikte 10 E 7167 plakalı otomobil ile firar etti. Erdek polisinin başarılı operasyonu ile cinayetten 1 saat sonra suç aleti tüfekle birlikte yakalanan A.T. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. İfadesi alınan cinayet zanlısı A.T. adliyeye sevk edildikten sonra tutuklanarak Bandırma Kapalı Cezaevine gönderildi.

Haber : Mehmet Ertan



Anahtar Kelimeler:
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli