Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Alacak verecek tartışmasında kan aktı

Alacak verecek tartışmasında kan aktı

Edremit İlçesi´nde meydana gelen olayda, alacak verecek yüzünden bıçaklanan şahıs ağır şekilde yaralandı.

Edremit İlçesi´nde meydana gelen olayda, alacak verecek yüzünden bıçaklanan şahıs ağır şekilde yaralandı.
Edremit Devlet Hastanesi´nde görevli Jandarma personeli tarafından Edremit ilçesi Yolören-Zeytinli mahallesi yolu üzerinde yaralı vaziyette görülen M.A. isimli şahsın yoldan geçmekte olan bir tur otobüsü tarafından araca alınarak Edremit Devlet Hastanesi´ne sevk edildiği öğrenildi.
Edinilen bu ihbar üzerine Edremit Devlet Hastanesi ve olay yerine Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından sivil ekipler, olay yeri inceleme ekipleri ve devriyeler görevlendirildi. Edremit Devlet Hastanesi´nde, kalbinin alt kısmından kesici alet ile yaralı olduğu anlaşılan M.A. ile yapılan ilk görüşmede, Edremit ilçesi Yolören mahallesinde ikamet eden Y.M. isimli şahsın alacak verecek meselesi yüzünden aralarında çıkan tartışma sonucu kendisini bıçakla yaraladıktan sonra 10 ? ?. plakalı aracını gasp (yağma) ederek kaçtığı şikayetinde bulundu.
Jandarma, olay faili Y.M. isimli şüpheliyi yakalamak için harekete geçerken, Y.M. isimli şüphelinin Yolören mahallesinde bulunan ikametine geldiği yönünde elde edilen istihbarat üzerine, şüpheli Yolören mahallesindeki evinde yakalanarak gözaltına alındı. Yaralı M.A. ise 15 Temmuz 2019 günü saat 07.30 sıralarında Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi´nde vefat etti.Şüpheli Y.M. tarafından gasp edilen M.A. isimli şahsa ait 10 ? ?. plakalı aracı arama çalışmaları başlatıldı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli