Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Alanında ilk kitap

Alanında ilk kitap

Balıkçı ve Pesenin yazdığı Bandırmanın Basın Yolculuğu kitabı cumartesi günü okurlarla buluşuyor Tanıtım kokteyli nikah salonunda

Balıkçı ve Pesen`in yazdığı "Bandırma`nın Basın Yolculuğu" kitabı cumartesi günü okurlarla buluşuyor
Tanıtım kokteyli nikah salonunda
"Bandırma`nın Basın Yolculuğu" kitabı, cumartesi günü okurlarla buluşacak. Bandırma`nın iki eski gazeteci Önder Balıkçı ve Ahmet Pesen tarafından, alanında "Bandırma`da bir ilk" olmak üzere hazırlanan kitabın tanıtım ve imza günü, 8 Haziran 2013 Cumartesi günü, "24. Bandırma Uluslararası Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali" kapsamında, eski iskeledeki nikah salonunda, saat 19.00`da gerçekleşecek.
"Bandırma`nın Spor Yolculuğu" isimli belgesel nitelikli kitabı kaleme alan Önder Balıkçı ve Ahmet Pesen, şunları söylediler:
"Bandırma`nın tarihinde, bu alanda bir ilk olmak üzere hazırladığımız kitapta Kurtuluş Savaşı yıllarından, günümüze uzanan süreç içinde Bandırma ve yöresinde yayınlanan gazeteleri, gazetecileri, köşe yazarlarını bir araya getirmeye çalıştık. Bu arada kitapta, gazetecilerin anılarına da yer verdik. Özenli bir çalışma sonucunda hazırladığımız bu kitabın eksikleri de olabilir. Ancak şunu unutmamak gerekir ki, bu kitap, gelecekte aynı konuda araştırma yapacaklar için kaynak bir yayındır. Kitap tanıtım ve imza gününe başta gazeteci arkadaşlarımız olmak üzere herkesi davet ediyoruz. Bu arada, kitabımızın basılmasını sağlayarak, Bandırma ve yöresi için yeni bir kültür hizmeti gerçekleştiren BANVİT A.Ş.`ye de yürekten teşekkürü bir borç biliyoruz."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı