Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Aldığı minibüsü karavana dönüştürdü

Aldığı minibüsü karavana dönüştürdü

Bandırma ilçesinde yaşayan adliye çalışanı Cahit Demirci, (46) 35 bin liraya satın aldığı minibüsü, 35 bin lira daha harcayarak karavana dönüştürdü.

Bandırma ilçesinde yaşayan adliye çalışanı Cahit Demirci, (46) 35 bin liraya satın aldığı minibüsü, 35 bin lira daha harcayarak karavana dönüştürdü.
Doğa ile iç içe bulunmak amacında olan Demirci, 15 senelik karavan hayalini gazetecilere anlattı: ? Kendi karavanımı yapmaya karar verdim. Önce 35 bin liraya ikinci el bir münibüs satın aldım. 35 bin lirada masrafım oldu. Baktım herkes karavan yapıyor, içimde bir istek uyandı. Dedim ben niye yapmayayım.
Marangozluk, su tesisatı, elektrik tesisatı olsun her iş elimden geliyor. Aletlerimde vardı. Minibüsün motor bakımını yaptırdım. Kendi el emeğimle üç ay içersinde içinde oturma grubu, su depom, hidrafor, üzerinde iki tane güneşpaneli, duşu, ocağı olan , her türlü konforun bulunduğu , bir evde olması gerekenlerin yer aldığı, bir yaşam alanı yarattım ?
Ben hayalimi gerçekleştirdim. El işçiliği olarak herşey bana ait diyen Demirci, üç ayda tamamladığı karavanı ?Umut Vadisi´ ile kontağı çevirip her yere gitmek. Arzu ettiği kamp hayatına Muğla´dan başlayacağını, çok sevdiği bu bölgeye çeşitli zamanlarda çadır kurarak gittiğini ama bundan sonra karavanı ve ailesiyle gideceğini, emekli olduktan sonrada Türkiye genelinde bunu sürdüreceğini söyledi. Demirci, karavanında arka koltuk olan kısmın istenildiğinde yatak olarak kullanılabileceğini ve yemek masasına dönüştürüldüğünü, pişirme nişinde ise buzdolabı, ankastra, evye, gibi günlük ihtiyaçları için her türlü gereçlerin bulunduğuna dikkat çekti. Haber : Ahmet Pesen



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli