Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Alevi Kültür Derneğinde seçim heyecanı

Alevi Kültür Derneğinde seçim heyecanı

Alevi Kültür Derneği Erdek Şubesinde, Kadın Kollarını belirleme seçimi yapıldı.

Alevi Kültür Derneği Erdek Şubesinde, Kadın Kollarını belirleme seçimi yapıldı.
Alevi Kültür Derneği Erdek Şubesi Kadın Kolları Üyeleri 29 Nisan 2012 Pazar günü yeni kadın kollarını belirlemek için dernek merkezinde bir araya geldiler.
Seçim öncesi, ikramların yapılmasından sonra kadın kollarının seçimine geçildi. Kadın Kolları Başkanlığına Gülten Sümbül getirilirken, sekreter Döne Bakan, Sayman Filiz Kırkgör, Üye Ferdane Karaca, Üye Songül Özdemir oldu.
Disiplin Kurulu; Başkan Şenaydın Öztürk, Üye Nurselgül Karaca, Üye Belgizar Balbay.
Denetim Kurulu; Hemengül Karaca, Ayşe Aydemir, Fadime Karaca seçildi.
Seçim sonunda konuşma yapan Dernek Başkanı Mahmut Karaca, "Dernek çatısı altında bir araya gelen insanlarımız Alevi, Sünni ayırımı yapmaksızın ayırımcılığa, bozgunculuğa karşıdır. Biz bu doğrultuda şanslıyız" dedi.
Dernek çalışmalarından da örnekler veren Başkan Karaca, Erdek`teki tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarını ziyaretlerimize devam edeceğiz. Ayrıca bizim gibi Sivil Toplum Kuruluşlarına da ziyaretler devam edecektir. Hedefimiz toplumda huzur, güven ve birlikteliği sağlamaktır şeklinde konuşup, göreve getirilen kadın kolları yönetim, denetim ve disiplin kurullarında görev yapacak bayanlara çalışmalarında başarılar diledi.
Haber : Özcan Güngör

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli