Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Alevi Kültür Derneğinden jandarmaya ziyaret

Alevi Kültür Derneğinden jandarmaya ziyaret

Erdek Alevi Kültür ve Dayanışma Derneği, yeni yönetim kurulu ilçede bulunan resmi kurumları ziyaret ediyor.

Erdek Alevi Kültür ve Dayanışma Derneği, yeni yönetim kurulu ilçede bulunan resmi kurumları ziyaret ediyor.
Erdek Jandarma Komutanlığı`na yapılan ziyarette, Karakol Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ümit İpek`i makamında ziyaret eden dernek başkanı Karaca, bölge sakinlerinin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında özverili çalışmalarından dolayı Komutan Ümit İpek`e teşekkür etti.
Kültür ve Dayanışma Derneği olarak kendilerinin de bölge halkının huzur ve güvenliğine, birlik ve beraberliğinde,  üzerine düşeni yapmaya hazır olduklarını anlatan Karaca, Erdek Cumhuriyet Meydanında 5 Mayıs 2012`de düzenleyecekleri kermese Ümit İpek`i davet etti.
Karaca, "Sivil Toplum Kuruluşu olarak bulunduğumuz bölgede toplumun yararına meşru olan her girişimde varız. Ancak Ekonomik sorunlarımız var üyelerimiz genelde çalışan İşçi kesimi gelirleri kısıtlı. Gelecek olan desteklerle ve İnşallah zaman içinde ekonomik sıkıntılarımızı aşacağız" dedi.
Jandarma Komutanı İpek ise, toplumumuzda iletişim bozukluğu var. İletişim ve diyalog güçlü bir silahtır. Biz vatandaş için var olan bir kurum olarak varız. Ne kadar çok diyalog olursa millet o kadar fazla bir birini daha iyi anlayacaktır. Sizin gibi tüm sivil toplum kuruluşlarımızı bekleriz. Vatandaşımız bu vatanın bir nevi kolluk kuvvetidir. Bizim vatandaşımızın sağduyulu olması ile bazı provokasyonlara fırsat verilmiyor. Bizler birlik olduğumuz sürece bir takım guruplar ayrım yapmak isteseler de bunu yapamıyorlar. Biz Devletin bir kurumu olaraktan bölgemizdeki ve tüm vatan sathındaki görev ve sorumluluklarımızın bilincinde olarak varız ve var olmaya devam edeceğiz." dedi.
Alevi Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi jandarma komutanına çalışmalarında başarılı çalışmalar dilerken, Erdek Jandarma Komutanı da bu ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini, memnuniyetlerini dile getirdi.
Haber : Özcan Güngör

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli