Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Alevi Kültür Derneğinden ADDye ziyaret

Alevi Kültür Derneğinden ADDye ziyaret

Alevi Kültür Dayanışma Derneği Erdek Şubesi yöneticileri Atatürk Düşünce Derneği (ADD) Erdek Şubesine ziyarette bulundu.

Alevi Kültür Dayanışma Derneği Erdek Şubesi yöneticileri Atatürk Düşünce Derneği (ADD) Erdek Şubesine ziyarette bulundu.
Atatürk Düşünce Derneği Erdek Şubesi Başkanı Sakine Kılıç ve beraberindeki yöneticiler, kendilerine nezaket ziyaretinde bulunan Alevi Kültür Düşünce Derneği yöneticilerini çok samimi ve sıcak bir şekilde karşıladılar.
Alevi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mahmut Karaca, ziyaret amaçlarının sivil toplum kuruluşlarının, birlik ve beraberlik içerisinde olmaları elzemdir. Bu doğrultuda kamu kurum ve kuruluşlarımızın, yerel yönetimlerin de, bizlere gereğince destek vermelerini arzu ediyor ve bekliyoruz şeklinde görüşlerini dile getirdi.
ADD Erdek Şubesi Başkanı Sakine Kılıç, " Erdek`te bir okulumuzun Atatürk Büstü yoktu, Denizli Buldan travertenden imkanlarımız dahilin de Atatürk Büstünü yaptırdık ve mutluyuz. Bizlerde inanıyoruz ki tüm kuruluşların birlik içerisinde hareket etmeleri toplumun sağlıklı bir toplum olmasında önem arz eder. Bireyler bunun farkına varabilmeliler. Bunu aşmalıyız ve örgütlülüğü iyi analiz etmeliyiz." dedi.
Alevi Kültür Derneği Başkanı Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği Erdek Şubesinin tüm etkinlik ve çalışmalarını takip ettiklerini belirtirken, her zaman yanlarından olduklarını kendilerini ziyarete kabul ettikleri için teşekkür etti. Sohbet ve bazı bilgi alışverişinin ardından ziyaret sona erdi.
Her iki dernek yöneticileri karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunurken, misafirlere çay ve çikolata ikramında bulunuldu.
Haber : Özcan Güngör

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli