Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Aleyna-Kaan´ın söz töreni, düğünü aratmadı

Aleyna-Kaan´ın söz töreni, düğünü aratmadı

Aleyna-Kaan´ın söz töreni, düğünü aratmadı

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı ve Erdek Ticaret Odası Başkanı F. Özlem Sarı´nın oğulları Mustafa Kaan Sarı ile Çiğdem-Feridun Ayaydın çiftinin kızları Aleyna Ayaydın´ın sözlenme töreni düğünü aratmayacak şekilde neşeli bir havada geçti.

Erdek Aleyna düğün salonunda gerçekleşen söz törenine Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, CHP Balıkesir eski milletvekili Mehmet Tüm, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Almanya´da mimarlık öğrenimi gören Mustafa Kaan Sarı ile İstanbul Marmara Üniversitesi´nde, İngilizce iktisat ve işletme bölümünde okuyan Aleyna Ayaydın´ın söz yüzüklerini Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza taktı. Mirza, ?Sevgili Kaan, gelenek ve göreneklerine bağlı, idealist bir Türk genci. Bizler gibi çerkez bir ailenin kızıyla sözleniyor. Yani oğlan bizim, kız bizim. Böylece Hüseyin Sarı ailesi de artık çerkez bir aile yapısına geçiyor. Genç çifti kutluyor, hem onlar hem de aileleri için hayırlı olmasını diliyorum? dedi.

Söz yüzüklerinin takılmasının ardından konuşan Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı ise şunları söyledi:

?Aleyna´nın babası Feridun Ayaydın, benim çocukluğumdaki ilk arkadaşlarımdandır. Oğlum Kaan´a, her zaman, ?Erdek´ten bir kızla konuşursan, mutlaka ciddi olmalısın. Çünkü burası küçük bir yer´ derdim. Daha sonra Aleyna ile arkadaş olduklarını öğrendim. Ancak oğlum benden çekindiği için uzun süre söyleyemedi. Daha sonra öğrenince Ona, ?Ciddi bir ilişki mi?´ diye sordum. ?Evet´ yanıtını aldım. Oğlum, daha sonra Almanya´daki okuluna döndü. Biz, geçen yıl, bizim de evlilik yıldönümümüz olan 23 Aralık´ta Aleyna ile tanıştık ve onu çok sevdik. O gün, kendisine, ?Kaan sana evlilik teklif etti mi?´ diye sordum. ?Hayır´ deyince ben, Aleyna´ya oğlum adına evlilik teklifini yaptım ve ?evet´ yanıtı aldım. O yanıtı aldığım videoyu da Almanya´daki oğluma ilettim.?

Piyanist-şantör Volkan´ın şarkılarıyla renk kattığı gece neşeli bir havada geçti.

Haber : Önder Balıkçı



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli