Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Aleyna Karaca emin adımlarla şampiyonluğa gidiyor

Aleyna Karaca emin adımlarla şampiyonluğa gidiyor

Mart ayında İstanbul´da yapılacak olan U-20 Çoklu Branşlar Türkiye Şampiyonası´nın 1. Kademe yarışmaları...

Mart ayında İstanbul´da yapılacak olan U-20 Çoklu Branşlar Türkiye Şampiyonası´nın 1. Kademe yarışmaları, 31 Ocak 2021 tarihinde İstanbul´da yapıldı. U-20 Çoklu Branşlar Türkiye Şampiyonası´na, Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları da katıldı. 

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Başkanı ve aynı zamanda Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan´ın eşliğinde yarışmalara katılan sporcularımızdan Aleyna Karaca 2. oldu. 

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Aleyna Karaca´nın normalde 18 yaş grubunda yarışmalara katılması gerekirken, 18 yaş grubunda pandemi nedeniyle yarışma olmamasından dolayı, başarılı sporcu kendinden 2 yaş büyük olan 20 yaş grubu sporcularla mücadele etti. 

U-20 Çoklu Branşlarda yer alan 60 Metre Engelli Koşu, Yüksek Atlama, Gülle Atma, Uzun Atlama ve 800 Metre branşlarında cesur bir yarışma sergileyen Aleyna Karaca, en iyi derecelerini yaparak kendinden büyük sporcular içinde 2. olmayı başardı. 

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İstanbul´da gerçekleşen şampiyonayı değerlendiren Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan, ?Sporcularımdan Aleyna Karaca ile 8 yıldır aralıksız çalışıyoruz. Başarılı sporcumuz son 4 yıldır sürekli Türkiye Şampiyonu oluyor. Olimpik Eğitim kamplarında yer alıyor. Nasipse bundan sonra daha iyileri olur. Bütün mücadelemiz ülkemizi uluslararası yarışmalarda en iyi şekilde temsil etmektir. Bunun için daha çok, daha uzun, yılmadan bıkmadan çalışmaya devam edeceğiz.? açıklamasında bulundu.  

Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli