Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Ali Babacan, Erdek´te

Ali Babacan, Erdek´te

Babacan parti binasının açılışını yaptı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, dün partisinin Erdek İlçe binasının açılış törenine katılmak üzere ilçemize geldi.
Kurdele kesiminin ardından Babacan, açılışını yaptıkları Erdek İlçe binasının hayırlı olması temennisinde bulundu. Babacan ve partililer, binayı gezdikten sonra ilçeden ayrıldı.
Törende ilk konuşmayı DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever yaptı.
DEVA Partisi lideri Babacan´a hitaben; ?Mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayıp Güney Marmara´nın incisi Erdek´imize hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz, bizleri onurlandırdınız.? diyerek konuşmasına başlayan Murat Sever, Erdek´li hemşerileri ve DEVA ailesi adına Babacan´a teşekkür etti.
Sever, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Sayın başkanım değerli misafirler, Türkiye´de turizmin temel taşlarının atıldığı Erdek, Kapıdağın eşsiz doğası eteklerinde zeytin bahçelerinin uzandığı, ovalarında mor soğan, kiraz ve bakliyatın yetiştiği, denizinde balıkçılık yapıldığı, sahil şeridinde halka açık plajları ve turizm tesisleri ile misafirlerin ağırlandığı, Kyzikos antik kenti ve Adrianus tapınağı ile tarihe yolculuk yaptığınız, daha bir çok sayamadığım güzellikleri içinde barındıran ilçemizin, ihtiyacı olduğu imar ve kalkınma hamlesine DEVA Partisi yönetiminde kavuşacağına inancımız tamdır. 

DEVA Partisi´nin birleştirici çatısı altında demokrasi, hukukun üstünlüğü, ekonomi yönetimi, şeffaflık ve liyakatın esas alındığı devlet idaresi anlayışı içersinde Ali Babacan´ın liderliğinde DEVA Partisi ilkeleri, tüzüğü ve ekibi ile birlikte sizlerin desteği ile güzel Türkiye´mi yönetilebilir ve öngörülebilir bir ülke haline getireceğimize inancımız tamdır. Dertlere deva olacak ekibinizin üyesi olmanın onuru ve heyecanını sizlerle bir kez daha paylaşmak istiyorum. DEVA Partisi´nin hedeflerine ulaşması için çok çalışacağımıza ekibimin adına söz veriyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına bu güzel vatanı bizlere emanet ettikleri için rahmet ve şükranlarımı sunuyor.
Üniversite sınavına girecek genel başkanımızın ve benim kızım olmak üzere yarınlarımızı emanet edeceğimiz gençlerimize başarılar diliyorum. DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanlığı hizmet binası açılış töreninde bizleri yalnız bırakmayan siz değerli misafirlerimize ve hemşerilerime teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum."
DEVA Partisi lideri Ali babacan ise yaptığı konuşmada, 81 ilin tamamında, 973 ilçenin 650´sinde örgütlendiklerini ve seçime girmeye hak kazandıklarını açıkladı.
Babacan, konuşmasının devamında şunları kaydetti: "Yapılacak ilk genel seçimlerde bizim iktidarımızda şu anda tarımla ilgili eylem planımız hazır bekliyor. İlk 90 günde atacağımız adımlarla çiftçimize, üreticimize rahat bir nefes aldıracağız. Küresel ısınma ve iklim değişikliği kuraklığı etkiliyor, her damla suyun kıymetini bilmemiz gerekiyor. Bunun için damlama, yağmurlama ve kapalı sistem sulama yatırımlarına ağırlık vermeliyiz. Türkiye´nin sulama yatırımlarına ihtiyacı var. Türkiye´nin bütün sulama sisteminin maliyeti 22 milyar dolar tutuyor. Bütün teşkilatımızın bundan sonra sokak sokak, kapı kapı dolaşarak çalışmaları gerekmektedir. Çalışma ve programlarımızı birebir anlatmaları gerekiyor. Yoğun bir çalışma bizi bekliyor. Ülkemiz için hayırlı çalışmaların olmasını Allah´tan temenni ederim. Tekrar hayırlı olsun."
Konuşmaların ardından, parti binasının açılışını yapan ve ilçe yöneticileriyle birlikte fotoğraf çektiren Babacan, daha sonra ilçeden ayrıldı.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Babacan Erdek
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı