Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ali Öztaylan anıldı

Ali Öztaylan anıldı

AKP Balıkesir Milletvekili M. Cemal Öztaylanın babası, Bandırmalı tatlıcı Ali Öztaylan, vefâtının dördüncü yılında, ailesi ve sevenlerinin de katıldığı bir sempozyumla, Ankarada anıldı.

AKP Balıkesir Milletvekili M. Cemal Öztaylan`ın babası, Bandırmalı tatlıcı Ali Öztaylan, vefâtının dördüncü yılında, ailesi ve sevenlerinin de katıldığı bir sempozyumla, Ankara`da anıldı.
Server Basın Yayın İlim ve Sosyal Dayanışma Vakfı tarafından organize edilen tören, Vakıflar Genel Müdürlüğü`nün Kızılay`da bulunan konferans salonunda gerçekleşti.
Anma törenine katılan 9 Eylül Üniversitesi İlâhiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nevzat Âşık, Uludağ Üniversitesi İlâhiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Kara, Uludağ Üniversitesi İlâhiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emin Ay, eski Ticaret ve Kültür Bakanı, Balıkesir Milletvekili Agâh Oktay Güner, iş adamı Hüseyin Selâhi Çiloğlu ve emekli müftü-yazar Rahmi Serin, konuşmacı olarak katıldı.
Konuşmacılar, "Tatlıcı Ali Efendi" olarak bilinen merhum Bandırmalı Ali Öztaylan`ın yaşamından kesitler sunarak, ilim ve irfan dünyasına katkılarına dikkati çektiler.
Anma töreninde AKP Balıkesir Milletvekili, Ali Öztaylan`ın oğlu M. Cemal Öztaylan da bir konuşma yaptı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false