Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Alkollü vatandaş Atatürk Heykeline çıktı

Alkollü vatandaş Atatürk Heykeline çıktı

Alkollü bir vatandaş, Erdek Cumhuriyet Alanındaki Atatürk Heykeline çıkıp kendisini jiletle kesti. İlçemizde yaşayan M. E. İsimli bir vatandaş alkolü fazla kaçırınca Atatürk Heykelinin üzerine çıkıp, kendisini jiletle kesmeye başladı.

Alkollü bir vatandaş, Erdek Cumhuriyet Alanındaki Atatürk Heykeline çıkıp kendisini jiletle kesti.
İlçemizde yaşayan M. E. İsimli bir vatandaş alkolü fazla kaçırınca Atatürk Heykelinin üzerine çıkıp, kendisini jiletle kesmeye başladı.
Salı günü gecesi gerçekleşen olayda, uzun süren uğraşlar sonucunda polisin ikna çabalarına karşılık vermeyen M. E. İsimli şahsın atlama ihtimaline karşı olay  yerine itfaiye ve ambulans ekipleri çağırıldı. 
Bir elinde bira şişesi, diğer elinde jiletle kendine zarar vereceğini söyleyen M.E. isimli şahsı çevrede bulunan güvenlik güçleri ile vatandaşlar sakinleştirmek için çok uğraştı. Elindeki jileti sık sık boynuna ve ağzına götürerek tehlikeli hareketlerde bulunun M. E. vücudunun bazı yerlerini kesti. Güvenlik güçlerinin ve vatandaşların yoğun çabaları sonucunda heykelden inmeye ikna edilen şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı. 
Daha öncede M.E.'in buna benzer olaylar yaptığı öğrenildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı