Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ALMANYA´DAN AYVALIK´A BAĞIŞ DESTEĞİ

ALMANYA´DAN AYVALIK´A BAĞIŞ DESTEĞİ

Başkan Gençer, ?Derneğimizin bağışçı sayısı artıyor. Bu sevindirici?

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, makamında Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği yönetimi ve derneğin en büyük bağışçılarından olan Almanya Münih Hava Limanı Derneği Başkanı Thomas Bihler´i ağırladı.
Ziyarette Fatma Kan Cavlı yönetimindeki dernek temsilcileri ile birlikte Münih Checkpoint Reisen Gmbh ?den Selçuk Turhan da hazır bulundu. 2´nci kez Ayvalık´a gelen Thomas Bihler´in son 3 senedir derneğe büyük destek verdiğini ifade eden dernek başkanı Fatma Kan Cavlı, ?Gıda kırtasiye spor malzemesi, tekerlekli sandalye gibi malzemeleri ihtiyaç sahiplerine Bihler´in desteği ile ulaştırdık. 50 çocuğa kırtasiye yardımı, 150 liradan 50 gıda paketi yardımı yaptık. Kendisine hazırladığımız teşekkür plaketini Başkanımız Rahmi Gençer tarafından verilmesini istedik. Destekleri için çok teşekkür ediyoruz? dedi. 99 depreminin ardından büyük bir kampanya yaparak Türkiye´ye yardım gönderdiklerini belirten Thomas Bihler, ?Ülkenizi tekrar ziyaret etmek büyük sevinç. Fatma ananın büyük bir kalbi var. Rahibe Teresa gibi? dedi.
Ziyaret ve verilen destek için teşekkür eden Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ?Ayvalık´taki bu derneğimiz ihtiyacı olanlara müthiş bir hizmet veriyor. Evinin mobilyasından gıdaya hatta gelinliğe kadar. Bu dernek Ayvalık´ın sınırlarını aştı. İstanbul´dan Adana´dan bağışçıları var. Derneklerin güven vermesi çok önemli. Yardımseverler verdikleri bağışların yerini bulması önemli. Bu derneğimizde bunu yüzde yüz sağlıyor. O yüzen bağışçı sayısı artıyor. Ben çalışmaları için teşekkür ediyorum? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli