Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Altı Eylül Belediyesi´nden mesleki becerilere destek

Altı Eylül Belediyesi´nden mesleki becerilere destek

Altıeylül Belediyesi, Altıeylül Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Akıncılar Roman Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen keman ve klarnet kursunda kullanılmak üzere 8 adet keman ve 8 adet klarnet alarak, kültür, sanat, meslek ve becer

Altıeylül Belediyesi, Altıeylül Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Akıncılar Roman Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen keman ve klarnet kursunda kullanılmak üzere 8 adet keman ve 8 adet klarnet alarak, kültür, sanat, meslek ve becerileri kazandırılması noktasında destekte bulundu.
ALGEM binasında gerçekleştirilen müzik aletlerinin dağıtım törenine Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Başbakanlık Danışmanı Metin Özçeri, Altıeylül Kaymakamı Dr. Oktay Kaya, AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Berber, Osman Zeki Şahin, Belediye Meclis Üyesi Güldenur Ocaktan, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik, Altıeylül Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süreyya Eray, Akıncılar Roman Kültürü ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Gezer ve dernek üyeleri katıldı.
Akıncılar Roman Kültürü ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Gezer ?Valimiz Ersin Yazıcı çocuklara olan değerini göstererek, çocukların sosyal ve spor faaliyetlerinde senin yanındayım demesi beni böyle bir çalışma başlatmama vesile oldu kendisine minnettarız. Altıeylül Belediye Başkanımız bize çok yakın, can-ciğer bir kişi, kendisi bizim müzik aletlerinin alınmasında katkı sağladı. Başkanımıza derneğimiz ve Dinkçiler Mahallesi adına teşekkür ediyorum.? dedi.
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´da ?Valimizin istekleri doğrultusunda derneğimizin talepleri ile kursa katkıda bulunduk. Gençler bizim her şeyimiz olup gençlerimizi becerilerine göre hayata hazırlamamız lazım. Altıeylül Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği yaparak düzenlenen kursun müzik aletlerini belediye olarak biz karşıladık. Önemli olan başlanılan bir işi sürdürmek. Kursu tamamlayıp belge almanız lazım. Roman vatandaşlarımız Gümüşçeşme ve Dinkçiler Mahallesinde ikamet ediyorlar. Bu enstrümanlar la gelecekte çok iyi sanatçılar çıkacağına inanıyorum? diye konuştu.
Vali Ersin Yazıcı´da, Balıkesir´e geldiği günden bu yana gençlerle ve çocuklarla yakından ilgilendiğini açıkladı. Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli