Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Altı Eylül İlçesini parlayan yıldız yapmaya kararlı

Altı Eylül İlçesini parlayan yıldız yapmaya kararlı

Altı Eylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Altıeylül´ü Marmara´nın birinci ilçesi ve parlayan yıldızı yapmak için çalıştıklarını açıkladı.

Başkan Kafaoğlu Bahçelievler Mahallesi´nde yer alan Kıds Garden Çocuk Giyim Mağazasının açılışını gerçekleştirdi.
Bu gibi işyerlerinin Altı Eylül´e istihdam kattığını ifade eden Başkan Kafaoğlu Altı Eylül´ün her geçen gün güzelleştiğini ve kalkındığını söyledi.
Altı Eylül´ün insanların mutlu olup yaşayabileceği bir ilçe olduğunu kaydeden Kafaoğlu, Balıkesir´de 20 ilçe arasında nüfus ve alfabetik sıraya göre Altı Eylül´ün birinci sırada bulunduğunu belirtti.
Kafaoğlu ?Hedefimiz Marmara´nın birinci ilçesi ve parlayan yıldızı olmak. Tabii bu sadece bizim çalışmamız ile olmaz. Yerel yönetimler olarak bizler de yatırımlara devam ediyoruz. Kültür Merkezi yapıyoruz, Kapalı Pazar Yeri yapacağız. Hem devletimiz yatırımları hem de özel sektörün yatırımları devam ediyor. OSB´de yer kalmadı, işadamları yer talep ediyor ancak şu an için dolu. Ülkenin geleceği ak ve aydınlık. Altı Eylül gelişiyor. Sanayi, üniversite ve sosyal tesisler bizde, ilçemiz gelişmeye müsait. Bizde yerel yönetimler olarak elimizden geldiği kadar destek olmaya devam ediyoruz.? dedi.

Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli