Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Altı dalda tüketici ödül töreni düzenleniyor

Altı dalda tüketici ödül töreni düzenleniyor

Balıkesir Valiliği, Ticaret İl Müdürlüğü, 2021 yılı için tüketici ödülleri verecek.

Balıkesir Valiliği, Ticaret İl Müdürlüğü, 2021 yılı için tüketici ödülleri verecek. 
Balıkesir Valiliği’nce yayınlanan basın duyurusunda, tüketici bilincinin geliştirilmesi, tüketicilerin yasal haklarını korumaları konusunda özendirilmesi, tüketici talep ve tercihlerini dikkate alan firmaların teşvik edilmesi, tüketici hukuku ve tüketicinin korunması ile ilgili bilimsel çalışmaların özendirilmesi amacıyla altı dalda “Tüketici Ödülü” verileceği belirtildi. 
Balıkesir Valiliği İl Ticaret Müdürlüğü tüketici ödüllerinin dağıtılmasına yönelik katılım şartları ve benzeri bilgileri paylaştı. 
Tüketicilerin yasal haklarının kullandırılması konusunda özendirilmesi amaçlanan tüketici ödülleri verilmesinde 2020 çalışmaları dikkate alınarak 6 dalda ödül verileceği açıklandı. Bilinçli Tüketici, Yazılı Basın, Radyo ve Televizyon Programları, Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü, Bilimsel Çalışma Ödülü ve Tüketici Özel Ödülü olmak üzere 6 dalda verilmesi planlanan ödüllere ilişkin Valilik tarafından şöyle kaydedildi: “Başvurular 5 Şubat 2021 tarihine kadar Ticaret İl Müdürlüğü aracılığı ile ya da Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü resmi adresine posta yoluyla ve ya bizzat yapılması gerekmektedir. Başvuru şartlarına ilişkin detaylı bilgilere Ticaret Bakanlığı resmi sitesi olan www.ticaret.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.” 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: dalda tüketici töreni düzenleniyor
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli