Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Altıeylül Belediye Başkanı BESOB´u ziyaret etti

Altıeylül Belediye Başkanı BESOB´u ziyaret etti

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı´yı ağırladı.

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı´yı ağırladı.
Altıeylül Belediye başkanlığına seçilen Hasan Avcı, BESOB´u ziyaret ederek esnaf teşkilatının sorun ve beklentilerini masaya yatırdı. Kendisinin de inşaat mühendisi olduğunu dolayısıyla esnaflığın ne demek olduğunu iyi bildiğini ifade eden Başkan Avcı, esnafın hiçbir sorununu istişare etmeden tek taraflı çözmeyeceklerini kaydetti.
Göreve gelir gelmez belediyenin ilgili birimlerini uyardığını belirten Başkan Avcı ?Bize ceza getirip durmayın dedim. Biz vatandaşı ceza ile terbiye etme taraftarı değiliz. Hemen ceza yazmak yerine oturup ilk önce anlatmalıyız, ceza ile terbiye olmaz. Ama bazı devlet kurumları sanki vatandaşı dövmek için var. Biz böyle davranamayız. Bizim en önce millete yol göstermemiz lazım. Dolayısı ile sizlerle istişare ederek, millete vurmadan çalışacağız. Bu kapı milletin kapısı, halkın kapısı. Sizinle her türlü işbirliğine, istişareye hazırız? diye konuştu.
BESOB Başkanı Fehmi Erdem, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve meclis üyelerinin ziyaretinden çok memnun olduklarını söyledi.
Başkan Erdem ?Biz esnaf teşkilatı olarak, oda başkanlarımızla her zaman yanınızdayız. Siz yeter ki esnafımızın elini bırakmayınız. Gece gündüz herhangi bir sorun olsa 10 dakikada geliriz. Bizlerin niyetlerinde bir sıkıntı yok. Yeter ki çözüm peşinde koşturalım.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli