Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu:

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu:

?Bir Turgut gider bin Turgut gelir?

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, 15 Temmuz hain darbe girişiminde Polis Özel Harekât Daire Başkanlığı´nda görevliyken şehit düşen Polis Memuru Turgut Solak´ın yeğenine dayısının ismini okudu.
Ovabayındır Mahallesi´nde oturan Şehit Turgut Solak´ın ailesini ziyaret eden Başkan Kafaoğlu, daha sonra Şehit Solak´ın kız kardeşinin yeni doğan bebeğine isim koydu. Kafaoğlu, minik yavrunun kulağına ezan okudu, bebeğin ismi Turgut Ömer oldu.
Başkan Kafaoğlu şunları ifade etti: ?Allah sağlık, sıhhat, afiyet içerisinde büyümesini nasip etsin. Analı babalı büyütsün. Ailesine, milletine ve devletine hayırlı bir evlat olsun. Şehit annesi, babası, eşi, kız kardeşleri burada. Şehidimizin yeğenine dayısının ismini verdik. Devlet, millet, bayrak için bir Turgut şehit olur bin Turgut dirilir. Darbe gecesi milletimiz destan yazdı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın çağrısı ile milletimiz sokaklara döküldü. Belediye olarak 15 Temmuz´u unutturmamak adına 15 Temmuz Şehitler ve Şehit Ömer Halisdemir Anıtı yaptık. Turgut Solak kardeşimizin ismi ayrıca parkta da yaşayacak. Ülkemizde bir daha 15 Temmuz´lar yaşanmaması dileğiyle. Minik yavrumuza uzun ömürler diliyorum.? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli