Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Altıeylül Belediyesi 2018´i şantiye yılı ilan etti

Altıeylül Belediyesi 2018´i şantiye yılı ilan etti

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Gökköy mahallesinde yapılan kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Gökköy mahallesinde yapılan kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.
Gökköy mahallesi sakinleri yapılan çalışmalarından mumluluklarını dile getirirken eskiden yürüyemediklerini, mahalle yollarının yapılmasıyla rahatça yürüyebildiklerini söylediler.
Başkan Avcı ise, Gökköy´de gerçekleştirilen kilitli parke taşı çalışmalarını incelemesi esnasından yaptığı açıklamalarda 2018´de yapılacak olan çalışmalardan bahsederken ?2018 Altıeylül için şantiye yılı olacak´ dedi. Avcı sözlerine şu şekilde devam etti; ?Kırsal mahallelerimize yatırımlarımız devam ediyor. Ciddi bir kilit parke taşı oranına ulaştık. Kırsal mahallelerimize yatırımlarımız devam ediyor. 2018 yılında Altıeylül şantiyeye dönüşecek. Bununla ilgili olarak hem merkezde hem kırsalda çalışmalarımız devam ediyor. 2018´in sonuna geldiğimizde vatandaşlarımızı mutlu insanlar olarak görmek için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Kırsal mahallelerimiz yanında, geçen yıl merkez mahallelerimize 50 bin m2 kilit parke taşı döşenmiş, asfaltlama çalışmaları olmuş. İçerisinde bulunduğumuz Gökköy mahallemizde de bu çalışmalar yapılmış bulunmakta. Önümüzdeki seneler içerisinde merkezde aşağı yukarı 300 bin m2 kilit parke taşı ve asfaltlama çalışmalarımız olacak. Kırsal mahallelerimizde kilit parke taşları, aş evi, sosyal hizmet binası gibi yerlerin çalışmaları yapılacak. Şehir merkezimizde, ALGEM 2 Binası, Kapalı Pazar Yeri, büyük park alanlarımıza kadar yoğun bir çalışma bizi bekliyor. Hem kırsal hem merkez mahallelerimizde yeşil alan olabilecek yerlere ciddi bir çalışma yapacağız. Şu an merkezde ilk önce Balıkesirspor Parkı´nı yapacağız. Azerbaycan Parkı, ayrıca özellikle Çevre Yolu´na yakın 23 dönümlük Karatepe bölgemizde müthiş bir parkımız olacak, çalışmaları nihayete ermek üzere. Önceliğimiz Sosyal Belediyecilik diyoruz ama bunun yanında diğer işlerimizi ihmal etmeyeceğiz. Yeşil alanlarımızdan, Kültür Merkezimize önemli yatırımlar geliyor diye vatandaşlarımıza müjdeleyebiliriz.? dedi. Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli