Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Altıeylül Belediyesi´nden ihtiyaç sahipleri için kumbara

Altıeylül Belediyesi´nden ihtiyaç sahipleri için kumbara

Altıeylül Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ilçenin çeşitli yerlerine Giysi-Ayakkabı Kumbarası koydu

Altıeylül Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ilçenin çeşitli yerlerine Giysi-Ayakkabı Kumbarası koydu.
Kumbaraya 2. el giysilerini bırakacak olan vatandaşlar bu sayede ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürecek, ALGEM aracılığıyla giysiler yıkanıp, ütülendikten sonra teslim edilecek. Yıpranmış giysiler ise geri dönüşüme kazandırılacak.
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ?Altıeylül ilçemizde şu anda 20 noktaya kumbaralar konuldu ve vatandaşlarımızın ilgisi güzel. 14 adet daha kumbara belirlenen noktalara konulacak ve toplamda 34 adet Giysi-Ayakkabı Kumbarası ilçenin çeşitli noktalarında yerini alacak. Vatandaşlar 2. El giysilerini bir başkasına vermekte zorlanıyor veya verebileceği yer bulamıyordu. Bu kumbaralar sayesinde vatandaşlar kullanmadığı giysileri kumbaraya atacaklar bizlerde ALGEM aracılığıyla giysileri yıkayıp, ütüleyip ihtiyacı olan vatandaşlara vereceğiz. Bazı yıpranmış olan ürünler ise öğütülerek geri dönüşüme kazandırılacak. Halkın bu konuda duyarlı olmasını bekliyorum? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli