Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Altıeylül Belediyesi´nden toplu sünnet şöleni

Altıeylül Belediyesi´nden toplu sünnet şöleni

Altıeylül Belediyesi tarafından düzenlenen toplu sünnet şöleni etkinlikleri Atatürk Anıtında Mehteran Takımının konseri ile başladı.

Altıeylül Belediyesi tarafından düzenlenen toplu sünnet şöleni etkinlikleri Atatürk Anıtında Mehteran Takımının konseri ile başladı. Etkinlikte çocuklar ile bir araya gelen Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, ??Altıeylül ilçesi olarak ismimizi Balıkesir´in kurtuluş gününden alıyoruz. Altıeylül haftası içinde her sene geleneksel hale getirmiş olduğumuz sünnet etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Bugün 49 çocuğumuzun sünnet şölenini gerçekleştiriyoruz bunun için bir araya geldik. Türk gelenek, örf ve adetlerinde sünnetin ayrı bir yeri vardır. Sünnet kıyafeti, konvoy, Kuran-ı Kerim tilaveti, sünnet yemeği ve eğlencesi var. Bunların hepsini etkinliğimiz içerisinde tek tek gerçekleştiriyoruz. Düğünümüz şen olsun, günümüz hayırlı olsun sünnet olan çocuklarımızın geleceği ak ve aydınlık olsun? dedi.
Konuşmaların ardından Altıeylül Belediyesine ait süslenmiş otobüsler ile şehir turuna çıkan sünnet çocukları, 15 Temmuz Şehitler ve Ömer Halisdemir Anıtında Başkan Kafaoğlu ile birlikte toplu fotoğraf çektirdi. Buradan Pamukçu Sedefne Otel´e geçen sünnet çocukları ve aileleri Ali Çakar´ın konseri ile unutulmaz bir gece yaşadı.
Sünnet şöleninin sonunda Başkan Kafaoğlu sünnet çocuklarına Tablet hediye etti.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false