Altınlarla kaçmaya çalışan dolandırıcıya suçüstü
Balıkesir´de bir vatandaşı ´Adınız FETÖ´ye karıştı´ yalanıyla dolandıran şüpheli, polisin başarılı operasyonu ile yakalandı.
Yayın: 13 Eylül 2020 - Pazar 23:31
Güncelleme: 13 Eylül 2020 23:31
Altınlarla kaçmaya çalışan dolandırıcıya suçüstü

Balıkesir´de bir vatandaşı ´Adınız FETÖ´ye karıştı´ yalanıyla dolandıran şüpheli, polisin başarılı operasyonu ile yakalandı.
Edinilen bilgiye göre; Kendisini polis olarak tanıtan şüpheli İ.D. ´Adınız FETÖ operasyonuna karıştı. Kuyumcudan altınlar alındı ve bunlar tespit edildi. İnceleme yapılması gerekiyor´ diyerek G.K. ve K.A. adlı vatandaşları kandırarak, ellerindeki altınları kendisine getirmesini istedi. Mağdur vatandaşlar ise şüpheliye inanarak altınları teslim etti. Adnan Menderes Mahallesi´nde ve Bahçelievler Mahallesi´nde vatandaşlardan altınları teslim alan İ.D., Balıkesir Şehirlerarası Otobüs Terminali´ne giderek şehirden ayrılmak isterken Balıkesir Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.
İ.D.´nin yapılan aramasında 34 çeyrek altın, 6 bilezik, 1 altın zincir ve 8 bin TL para ele geçirildi. Yakalanarak gözaltına alınarak zanlı hakkında soruşturma başlatıldı.

Haber Merkezi

  • Çarşamba 13.4 ° / 1.3 ° Güneşli
  • Perşembe 11.3 ° / 2.2 ° false
  • Cuma 12.9 ° / 2.1 ° false
1

BASKİ’den Dijital Hizmet Atağı

2

Erdek'te yollar yenileniyor

3

Anma programı Ocaklar İlkokulu’nda

4

Erdek Kaymakamı Göç: “Kyzikos yakınına müze yapılacak”

5

FOTOĞRAF DERNEĞİ GENEL KURULU’NDA BAŞKAN TÜLİN TAN

6

MEHMET ÖZBİNİCİ ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANLIĞINA ADAY

7

BANDIRMA BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ