Altınlarla kaçmaya çalışan dolandırıcıya suçüstü
Balıkesir´de bir vatandaşı ´Adınız FETÖ´ye karıştı´ yalanıyla dolandıran şüpheli, polisin başarılı operasyonu ile yakalandı.
Yayın: 13 Eylül 2020 - Pazar 23:31
Güncelleme: 13 Eylül 2020 23:31
Altınlarla kaçmaya çalışan dolandırıcıya suçüstü

Balıkesir´de bir vatandaşı ´Adınız FETÖ´ye karıştı´ yalanıyla dolandıran şüpheli, polisin başarılı operasyonu ile yakalandı.
Edinilen bilgiye göre; Kendisini polis olarak tanıtan şüpheli İ.D. ´Adınız FETÖ operasyonuna karıştı. Kuyumcudan altınlar alındı ve bunlar tespit edildi. İnceleme yapılması gerekiyor´ diyerek G.K. ve K.A. adlı vatandaşları kandırarak, ellerindeki altınları kendisine getirmesini istedi. Mağdur vatandaşlar ise şüpheliye inanarak altınları teslim etti. Adnan Menderes Mahallesi´nde ve Bahçelievler Mahallesi´nde vatandaşlardan altınları teslim alan İ.D., Balıkesir Şehirlerarası Otobüs Terminali´ne giderek şehirden ayrılmak isterken Balıkesir Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.
İ.D.´nin yapılan aramasında 34 çeyrek altın, 6 bilezik, 1 altın zincir ve 8 bin TL para ele geçirildi. Yakalanarak gözaltına alınarak zanlı hakkında soruşturma başlatıldı.

Haber Merkezi

  • Cuma 6.9 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 10.5 ° / 1.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 10.1 ° / 3.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Eğitim-İş’ten ÇEDES Tepkisi: “Okullar Din Görevlilerine Değil, Öğretmenlere Emanettir”

2

Erdek’te Deniz Coştu! Lodos Sahili Dövdü

3

Yaya Geçidinde Elektrikli Bisiklet Kazası: 1 Yaralı

4

Balıkesir'de lodos etkili oldu; deniz taştı, 4 balıkçı teknesi battı

5

BAŞKAN MİRZA, TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ ANT İŞEN’İ AĞIRLADI

6

Efsane futbolcu Cavit Aydın Erdek’te son yolculuğuna uğurlandı

7

GESTAŞ’TAN ADALAR HATTINDA SEFER İPTALİ VE GÜNCEL SEFER DUYURUSU