Altınlarla kaçmaya çalışan dolandırıcıya suçüstü
Balıkesir´de bir vatandaşı ´Adınız FETÖ´ye karıştı´ yalanıyla dolandıran şüpheli, polisin başarılı operasyonu ile yakalandı.
Yayın: 13 Eylül 2020 - Pazar 23:31
Güncelleme: 13 Eylül 2020 23:31
Altınlarla kaçmaya çalışan dolandırıcıya suçüstü

Balıkesir´de bir vatandaşı ´Adınız FETÖ´ye karıştı´ yalanıyla dolandıran şüpheli, polisin başarılı operasyonu ile yakalandı.
Edinilen bilgiye göre; Kendisini polis olarak tanıtan şüpheli İ.D. ´Adınız FETÖ operasyonuna karıştı. Kuyumcudan altınlar alındı ve bunlar tespit edildi. İnceleme yapılması gerekiyor´ diyerek G.K. ve K.A. adlı vatandaşları kandırarak, ellerindeki altınları kendisine getirmesini istedi. Mağdur vatandaşlar ise şüpheliye inanarak altınları teslim etti. Adnan Menderes Mahallesi´nde ve Bahçelievler Mahallesi´nde vatandaşlardan altınları teslim alan İ.D., Balıkesir Şehirlerarası Otobüs Terminali´ne giderek şehirden ayrılmak isterken Balıkesir Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.
İ.D.´nin yapılan aramasında 34 çeyrek altın, 6 bilezik, 1 altın zincir ve 8 bin TL para ele geçirildi. Yakalanarak gözaltına alınarak zanlı hakkında soruşturma başlatıldı.

Haber Merkezi

  • Perşembe 7.2 ° / 6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 6.2 ° / 4.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cumartesi 6.2 ° / 5.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

AK PARTİ İL BAŞKANI AYDEMİR ERDEK’TE TEMASLARDA BULUNDU

2

BANDIRMA’DA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

3

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 111. yıl dönümü

4

Bandrıma kuru yük gemisi karaya oturdu

5

SEMT PAZARI PERŞEMBE GÜNÜ KURULACAK

6

ERDEK TİCARET ODASI İFTARINDA YOĞUN KATILIM

7

Ünal Yamaner toprağa verildi