Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Altınoluk Resim ve Sanat Grubu çalışmaları sergileniyor

Altınoluk Resim ve Sanat Grubu çalışmaları sergileniyor

Edremit'in Altınoluk Mahallesi'nde ki Altınoluk Resim ve Sanat Grubu'nun karma yağlı boya resim sergisi tarihi Abdullah Efendi Konağı'nda açıldı.

Edremit’in Altınoluk Mahallesi’nde ki Altınoluk Resim ve Sanat Grubu’nun karma yağlı boya resim sergisi tarihi Abdullah Efendi Konağı’nda açıldı.
Edremit Belediye Meclis Üyesi Cahit Erol tarafından açılan sergide 5 ressamın karma eserleri bir hafta boyunca beğeniye sunulacak.
Altınoluk Mahallesi’nde ki tarihi Abdullah Efendi Konağı kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Tarihi konakta son olarak Altınoluk Resim ve Sanat Grubu’nun karma yağlı boya resim sergisi açıldı.
Ressam Şöhret Ölker öncülüğünde Canan Bayramoğlu, Mine Peker, Gülseren Yavaşoğlu ve Aysun Usbaş’ın karma eserlerinin yer aldığı serginin açılışını Edremit Belediye Meclis Üyesi Cahit Erol yaptı. Belediye Meclis Üyesi Cahit Erol, öncelikle sergiyi hazırlayan sanatçılara teşekkür ederek, “Özellikle siz değerli hanımefendilerin sanatla uğraşarak böyle bir sergiyi sanatseverler ile buluşturmanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Böyle bir sergiyi açma onurunu da verdiğiniz için mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum” diye konuştu.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli