Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Altınoluk´a yeni meydan ve bisiklet yolu kazandırılıyor

Altınoluk´a yeni meydan ve bisiklet yolu kazandırılıyor

Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tümdeniz Çelebi, CHP Edremit İlçe Başkanı Deniz Onur Özcan, Altınoluk İskele Mahalle Muhtarı Ebru Yamaç, Fen İşleri Müdürü Abdullah Kesici, Kentsel Tasarım Birim Şefi Mimar Sinan Erçin ve Altınoluk Şube Sorumlu Yardımcıs

Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tümdeniz Çelebi, CHP Edremit İlçe Başkanı Deniz Onur Özcan, Altınoluk İskele Mahalle Muhtarı Ebru Yamaç, Fen İşleri Müdürü Abdullah Kesici, Kentsel Tasarım Birim Şefi Mimar Sinan Erçin ve Altınoluk Şube Sorumlu Yardımcısı Hakan Tufan, Altınoluk´ta sürdürülen ?Meydan Düzenlemesi ve Bisiklet Yolu? projesini yerinde inceledi.
Edremit İlçesi´ni Narlı´dan Bostancı´ya kadar bir bütün olarak ele aldıklarını söyleyen Başkan Yardımcısı Tümdeniz Çelebi, etap etap çalışmaların devam ettiğini belirtti.
Edremit´in en önemli turizm ve cazibe merkezlerinden birisi olan Altınoluk´un kent kimliğinin radikal bir değişikliğe gidildiğini sözlerine ekleyen Başkan Yardımcısı Çelebi şunları söyledi: ?Altınoluk´ta önemli bir meydan düzenleme ve bisiklet yolu projesini hayata geçiriyoruz. İhaleyi üstlenen firmanın çalışmaları başladı ve yaklaşık 2 ay içerisinde çalışmanın tamamlanmasını planlıyoruz. Şahin Deresi´nin denizle buluştuğu alandan başlayan projemiz içerisinde bisiklet yolunu da kapsayacak şekilde Cumhuriyet Meydanı´nı da içine alarak devam edecek.?
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli